Bekæmp antiamerikanismen når du er i Rom

Spike Spencer

Vi har alle hørt den gamle talemåde, "Når du er i Rom, da opfør dig som Romer." (Skik følge eller land fly) Nuvel det betyder ikke korsfæstelser, verdensdominans og pædofili. Det betyder blot at leve som de lokale. Fald ind. Vi som amerikanere er berygtede for at gøre nøjagtig det modsatte. Vi burde virkelig alle i samlet flok gøre vort bedste for at være ordentlige rejsende så vi ikke fortsætter med at være de møgiriterende fjolser for resten af verden der altid holder øje med noget de kan hade os for. Jeg har været et sådant fjols førhen, og hermed undskylder jeg til hele verden. Jeg er blevet klogere.

Men alligevel, hade os? Javel. Men hvorfor krydser mennesker så havet i småbåde, risikerer deres liv under rejsen for at nå dette frygtelige land? Hvorfor kommer mennesker fra hele verden til os for at få den bedste sundhedshjælp, når vi nu er sådanne nogle skiderikker? Hvordan kan det være at enhver kan komme til vor land, ikke kan tale sproget, og efter nogle få år er han blevet velhavende? Lad mig nu hjælpe jer liberale derude: Muligheden, Friheden, Kapitalismen, Religionsfriheden, Ytringsfriheden (nuvel en slags) Stolthed, Patriotisme. Vi har været et håbets havn overalt på jorden i over 230 år. Vi er stadig det mest succesrige og velstående land som jorden nogensinde har set. Vi deler ud af vor velstand langt mere end nogen anden nation på jorden. Vi har udgydt mere blod end noget andet land for at give andre de samme frihedsmuligheder som vi nyder. Så mon ikke det drejer sig .... om jalousi for det meste?

Heldigvis for os har vi nu en gruppe af visionære ledere der gør alt de kan for at få fjernet verdens had mod os. Ting såsom at være underdanige og søge godkendelse hos langt mere barbariske lande, ved at antage en socialistisk regeringsstil der jo har virket så godt i Europa og sikre os at vi går fallit så vi kan komme ned på deres økonomiske niveau. Se det burde fjerne al denne modbydelige jalousi.

Jeg elsker at rejse. Nogle af Jer kender mit øgenavn, "Den rejsende Eventyrer." Jeg har spist haggis i Skoland, undgået at komme i kløerne på ludere, jeg har fået min tegnebog stjålet i Barcelona (og jeg 'stjal' den tilbage, ja den Sangria). Jeg har været midt i en ordentlig fest i Montreal i anledning af at verdensmesterskabet i fodbold gik til Frankrig, og jeg er blevet kronraget af en buddhistmunk ved et kloster på Mount Koya, Japan. Jeg har spist kænguru i Tasmanien, sejlet jetbåd i New Zealand og prøvesmagt Guinnes øl direkte fra hanen i Dublin. Jeg har snorklet ved Jamica, slikket på en gletscher i Alaska, og ædt, et eller andet i Sydkorea. Mens jeg skriver det her er jeg ombord på et fly på vej tilbage fra en af de mest kosmopolitsike byer i verden; New York City. Jo, jeg har set mig omkring.

Hvorfor nu alt dette? Fordi ligesom vi borgerlige har det svært her i vort eget land, således får ALLE amerikanere med grovfilen af medierne i andre lande. Vore medier har virkelig en stor medvirken til dette. Takket været Internettet kan det meste af verden nu overvåge os. Det kan være en velsignelse og en forbandelse. Vi kan i det mindste nu få alle sider af historien. Men for det meste serveres den samme forvredne vision af, hvem vi virkelig er som land gennem de førende medier. Disse andre lande har ikke frihed, som vi har gennem Forfatningen, til at rejse sig og udstille løgnene. De har ikke det der brændende ønske om at skabe deres egen skæbne. De har; imidlertid et brændende ønske om at få goder gennem andres arbejde, at være så hensynsløse overfor os som det behager dem. Nyde alle de goder som der tilbydes dem uden vederlag. Åh ja, dejligt et godt stykke brød, en kande vin og dertil en svidende foragt for amerikanere. Lækkert.

Hvordan klarer vi dette skisma? SANDHED!!!!

En af mine venner i Tyskland blev fornylig spurgt af en borger derovre om Dick Cheney virkelig var medlem af Ku Klux Klan ligesom David Duke? Nej, og atter nej, men Robert Byrd, Demokrat fra West Virginia var. Bingo. Hvem i alverden regner dog med, hvad et røvhul som David Duke foretager sig? Undskyld mine liberale venner, denne racistiske nimrod har ingen forbindelse med Det Republikanske Parti. Vi vil ikke have ham ind. Men mon ikke han kan overtage Byrd's plads hvis du spørger.

Min pointe er, at ligeså svært det er at finde frem til sandheden herhjemme, ja da må det være dobbelt så svært i udlandet. Jo de er allerede for de fleste vedkommende socialister og på vej mod Syden og det hurtigt. Jo, de er for det meste allesammen i økonomisk morads og selvfølgelig giver de os og kapitalismen skylden. Og jo, lige som de liberale hos os selv så er det at tale med dem ligeså morsomt som en endetarmsundersøgelse udført af Edward Saksehånd. Men ligesom vi forsøger at sige fra her må vi også gøre det derovre. Vi skal gøre det taktfuldt, respektfuldt og med et stort smil. Vi skal påpege fejlene og misforståelserne som de bliver påduttet af vore egne og deres medier. Vi skal endnu engang være et sandhedens lys for resten af verden. Det er ikke en ret vi har, men det er vor pligt.

Hvis du vælger at gå denne vej, så gør dit allerbedste for at bevare fatningen. Især når det drejer sig om de virkelig obskure konspirationsteorier. Hold da op, hvor de smider dem i hovedet på mig! Mange tror dog de mærkeligste sager. Så når du er i udlandet, ret ryggen, drik et godt glas vin og slap af. Følg strømmen gør som de lokale. Vær i godt humør, bliv ikke vred. Lad Hawaii skjorten blive hjemme og endnu engang, slap af. En del af det smukke ved at rejse er at tilpasse sig den fremmede rytme. Gør ikke dig selv til en skydeskive. Husk, ligeom her i Amerika, der er så mange mennesker over hele kloden der elsker os, ærer os og ønsker at have vore friheder. Opsøg de mennesker og giv dem en øl. Eller en saké. Eller en Cabernet.

Eller du kan opsøge en jamrende venstreorienteret og bønfalde om tilgivelse fra mennesker der allerede har besluttet sig for at tro de falske informationer. Falske inforamtioner som du har været med til at bekræfte dem i. Falske informationer som du måske står for og som skader verdens syn på os. Sandheden er så radikal anderledes og jo, jeg anklager Jer liberale for verdens syn på os. Ikke Bush, ikke kapitalismen; men den konstante og aldrig ophørende bestræbelse på at give Amerika førsteskylden for alle verdens trængsler. Især når du rejser i udlandet. Hvorfor venter i skamløse politikere på at komme til andre lande for at oplade jeres radikale venstreorienterede synspunkter? Åh jo, fordi vi herhjemme ville kunne stemme Jer ud af jobbet. Men heldigvis kan i føle Jer sikre fordi de førende medier vil aldrig give oplysninger om disse pinlige øjeblikke i deres sande lys. Kujoneri, rent kujoneri. Hvordan kan i forsvare vort eget land på den måde? Skam Jer.

Vi burde være stolte over at vi er amerikanere. Det har vi god grund til. Enhver af os er repræsentant for dette store land. Lad os vende verdens syn. Lad franskmændende føre an i at være uden omtanke. Hvis vi gør det vi skal, kan vi ændre kursen. Konklusionen er, vær ikke en svækling. Så ret ryggen, men bliv ikke for kæphøj. Vær klar i mælet, men ikke for højtråbende. Vær stabil, solid og alvorlig, men forbliv troværdig. Vær stolt dog ydmyg. Og hvis nogen af en eller anden grund bliver provokerende; så fortæl dem at George Bush er en ond bastard af øglefolket fra Beltar7, der kom til Jorden for at imprægnere og kontrollere os alle med med mikroskopiske svampesporer så han kunne suge vore sjæle ud gennem vort venstre øre mens vi sover. Bush griner som en dyster fordrukken omvendt Julemand, mens vi allesammen glider ind i glemselens tåger, indtil han er mæt og endelig kan vende tilbage til sin hjemplanet som en brovtende helt. Den historie kaster uden tvivl en gratis drink af sig.

Spike Spencer Spike Spencer

Denne artikel af Soeren Kern kan også anbefales: http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/12/uvidenhed-i-europa-om-usa-k.html