søndag den 14. juni 2009

Dødsensfarlig tedrikning

Kristen myrdet fordi han drak te af en kop kun for muslimer

"Og gennem historien har Islam vist, gennem ord og handlinger, mulighederne for religiøs tolerance og racelighed." -- Barack Obama, i Kairo den 04.06.2009.

"ICCs korrespondent (International Christian Concern) besøgte te udskænkningstedet og bemærkede et stort rødt skilt med et dødningehoved der advarede "Alle ikke-muslimer skal bekende deres tro før de bestiller te. Dette te-sted serverer kun for muslimer." Advarslen truede alle der brød reglen med alvorlige konsekvenser.

Bemærk ligeledes, at "Ali (ejeren)er en fundamentalistisk muslim, og alle hans ansatte er tidligere studerende ved radikale muslimske madrassas." (læreanstalter) Besynderligt nok har de åbenbart glemt, da de studerede Koranen og Sunna, alle læresætningerne om fred og tolerance.

Obamas politik synes at være, at hvis vi lader som om ting som dette ikke sker, og ikke kan ske, så vil det måske holde op med at ske.

"Kristen myrdet fordi han drak te af en kop beregnet for muslimer," fra AINA, den 12.06.

  • Washington - International Christian Concern (ICS) har erfaret, at radikale muslimer der driver et teudskænkningsted gennembankede en kristen mand til døde, fordi han benyttede et krus beregnet kun for muslimer den 9. maj. Den unge mand, Ishtiaq Masih, havde bestilt te ved stedet ved landevejen i Machharkay landsbyen, Punjab, Pakistan efter at bussen havde gjort holdt for at passagererne kunne gå på toilettet.
  • Da Ishtiaq ville betale for teen bemærkede ejeren at han havde en halskæde med et kors og pågreb ham, kaldte på sine ansatte og bad dem bringe hvad der var for hånden for at gennembanke ham for at have brudt reglen på skiltet der advarede ikke-muslimer om at bekende deres religion før servering. Ishtiaq havde ikke set skiltet før han bestilte, da han var sammen med en gruppe af medpassagerer.
  • Ejeren og 14 af hans ansatte gennembankede Ishtiaq med sten, jernstave og køller og dolkede ham adskillige gange med køkkenknive mens Ishtiaq bad om nåde.
  • De andre buspassagerer og andre forbipasserende greb endelig ind og førte Ishtiaq til Rural Healt Center i landsbyen. Her døde Ishtiaq som følge af skader på ryggen, hoved og brystet. Lægen der behandlede Ishtiaq fortalte ICC at Ishtiaq havde alvorlige indre og ydre blødninger, kraniebrud og hjerneskader.
  • Makal testedet befinder sig på Sukheki-Lahore landevejen og ejes af Mubarak Ali, 42 år, og radikal muslim. ICCs korrespondent besøgte testedet og bemærkede et stort rødt skilt med et dødningehoved meddelte som følger, "Alle ikke-muslimer skal bekende deres tro før bestillingen. Dette tested serverer kun for muslimer." Advarslen truede også enhver der brød reglen med "alvorlige konsekvenser."
  • En nærliggende butiksejer fortalte ICC, under forudsætning om anonymitet, at Ali er en fundamentalistisk muslim og alle hans ansatte er tidligere studerende ved muslimske madrassaer. Ali havde separate køkkenredskaber for muslimer og ikke muslimer i sin forretning.
  • Ishtiaqs familie sagde de omgående havde anmeldt hændelsen til Politiet, og har indledt en sag mod Ali. Skønt Politiet noterede sagen er der intet sket for at pågribe Ali eller hans ansatte.

Det gør vel heller ikke noget, det skal nok vise sig at Ishtiaq alligevel bare var en kreationist.

http://www.jihadwatch.org/archives/026564.php

1 kommentar:

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Altså man kan knap nok blive chokeret mere, men denne her er tæt på.

Related Posts with Thumbnails