mandag den 22. juni 2009

Kritiser en muslim og dø

Kritiser en muslim og dø

Det ser ud som om muslimer opfatter alt som personligt. Det ville dog ikke være et problem, dersom de benyttede de retslige instanser til at få afgjort personlige eller forretningsmæssige uoverensstemmeler, hvis de nu følte sig krænkede. Nu ved jeg godt hvad du tænker på, jo, du er fuldstændig ligeglad med om muslimerne kan forliges i Iran eller Saudiarabien. Lad dem dog ødelægge hinanden til det ekstreme. Men følgende sag har ikke fundet sted et eller andet sted i Mellemøsten , men her i Amerika. Chauncey Bailey, redatør for Oakland Post blev skudt ned den 2. august 2007, for at forihindre udgivelsen af en kritisk artikel rettet mod en virksomhed der kaldtes "Dit Sorte Muslimske Bageri."

Mir Mannu (Muslim ruler of Lahore in the 1750s)

Mir Mannu (Muslimsk hersker over Lahore i 1750)

Her følger nogle detaljer som jeg har fået tilsendt:

LA Times, Mand erkender sig skyldig i drabet på Oakland journalisten

En mand der var anklaget for drabet på en Oakland journalist har erkendt sig skyldig i manddrab og har under ed erklæret at en anden person beordrede drabet for at forhindre udgivelsen af en kritisk artikel, sagde mandens advokat tirsdag.

Denne indrømmelse forventes at føre til mordanklager mod Yusef Bey IV, der er chef for 'Your Black Muslim Bakery.' Bageriet i Oakland blev grundlagt for næsten 40 år siden i en bestræbelse på at fremme afrikanske/amerikanske interesser og blev senere en kult, hvis medlemmer var involveret i forbrydelser.

Chauncey Bailey, redaktøren for Oakland Post, blev skudt ned den 2. august 2007, da han gjorde holdt for at spise morgenmad på vej til arbejde. Drabet gjorde journalister over hele verden vrede, og fik mange til at vie mange lange arbejdstimer for at afdække begivenhederne der førte til redaktørens død.

LeRue J. Grim, sagfører for Devaughndre Broussard, 21, sagde hans klient har erkendt sig skyldig i to anklager om manddrab og vil vidne mod Bey og endnu en mand involveret i Baileys drab og også to andre. ...

Grim sagde, at hans klient ville bevidne at Bey havde beordret ham til drabet, fordi Bey troede journalisten arbejdede på en artikel der var kritisk overfor Bageriets finansieringsmetoder.

Broussard vil også bevidne at han dræbte en anden mand på Bey's opfordring, og at en tredje mand var involveret i Bailey's drab og skød og dræbte en anden person på ordre af Bey, sagde Grim.

Your Black Muslim Bakery blev startet i de tidlige 1970'eren som en slags 'sortes trods,' men udviklede sig til en slags polygamistisk kult der tiltrak mange tiligere straffede personer. Grim sagde at Bey "overbeviste" sin klient, en bagerimedhjælper, om at Bailey og andre var fjender af "muslimernes broderskab."

Nuvel, kristne og jøderne dræber også mennesker. De har dog sædvanligvis en noget bedre grund, end at vedkommende er fjende af Kristendommen eller Jødedommen. Men hvis en hengiven nidkær mulim ved, at en person XX er fjende af Islam da er det hans pligt at udrydde denne person fra Jordens overflade. Den eneste grund til at muslimer ikke slagter kristne og jøder på gaderne i Amerikas byer er at der endnu ikke er nok muslimer i Amerika.

Når al Queda ønsker at true nogen er det eneste de behøver at gøre at kalde personen - fjende af Islam.

Når jeg skriver artikler som denne får jeg sædvanligvis emails eller kommentarer som følgende: "Du har forvekslet den almindelige moderate muslim med de der har misbrugt Islam for at fremme en anti-vestlig militant ideologi der er ansvarlig for de tragiske angreb 9/11/01, mordene på ikke muslimer og de andre afskyvækkende terrorhandlinger rundt omkring på kloden."

Jeg formoder at hvis Hitler ville starte sit Naziparti idag da ville vi have apologister der argumenterede for at forfatterne til anti-nazi artikler har forvekslet den almindelige moderate Nazist med de som har misbrugt nazismen for at fremme en anti-vestlig militant ideologi som er ansvarlig for invasionen af Polen, mordene på millionsvis af ikke-ariere og andre afskyvækkende terrorhandlinger rundt om på kloden. Sådan er det selvfølgelig.

Overskriften for fotoet i top er:

Muslimerne tror at alle som ikke er enige med dem er Kafir og fjende af Islam; og derved en fjende af Allah. En muslim skal modstå sin fjende og dræbe vedkommende med alle midler nårsomhelst lejlighed byder sig. Mir Mannu (muslimsk leder af Lahore i 1750'erne) konfiskerede sikhernes ejendom og meddelte at han ville belønne, med ti rupeer, enhver muslim der bragte ham en Sikh's hoved.

Artikel fra bloggen. Planck'sConstant klik på titeloverskriften

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails