torsdag den 25. juni 2009

Forbud mod religion i Frankrig

Forbud mod religion i Frankrig

Franske retsinstanser anklager Scientologys franske topledere for organiseret svindel, efter man i ni år har undersøgt Scientology og kommet frem til at det "først og fremmest er en forretningsvirksomhed" hvis mål er at tilegne sig dens tilhængeres formuer.

Forhåbningsvis vil en vel gennemført retssag opmuntre Frankrig til også at forbyde en anden falsk kult, Islam, der som vi alle er klar over er en politisk bevægelse, ikke meget anderledes end nazismen og med de samme to mål: Verdensherredømmet under en Führer (undskyld Kalif) og den fuldstændige og gennemførte ødelæggelse af jøder.

Wikipedia har allerede forbudt Scientologi Kirken af redigere i dets sider.


On the Steps of Parliament På Parlamentets trappe

Foto : Chaddles

Foto: Protesterende i Melbourne mod Scientology kulten er bange for at vise deres ansigter af frygt for at blive generet af deres kultmedlemmer.

Relateret: StopScientology.com:

I Scientology doktrinen er Xenu en galaktisk hersker der, for 75 millioner år siden bragte milliarder af mennesker til Jorden, placerede dem rundt om vulkaner og sprængte dem i luftem med brintbomber. Deres sjæle blev derpå samlet og satte sig på de levendes kroppe og fortsætter med at give mennesket problemer i dag. Disse begivenheder er af scientologer kendt som "Hændelse II," og de traumatiske erindringer der er forbundet med dem som indpodningen af "Muren af Ild" eller R6. Beretningen om Xenu er del af en meget bredere række af Scientology troslærer om civilisationer i universet og fremmedes indblanden i Jordens angliggender, kollektivt beskrevet som en 'rum-opera' af L. Ron Hubbard, grundlæggeren af Scientology.

I Tyskland er Scientology ikke en religion: Efter at have gennemgået adskillige Scientology bøger har dommerne fundet frem til at Scientology ikke er en religion, men et forretningsforetagende.

Canada, Tyskland, Belgien og Storbritannien nægter alle at give Scientology godkendelse som religion. [Public Radio.org].

Nogle læsere vil måske protestere over, at fordi jeg er ateist så vil jeg være imod alle kulter eller religioner. Sådan er det ikke. I min artikel

If only Muslims were Raelians, foreslog jeg at de 1.5 milliard muslimer skulle omvende sig til en anden kult - såsom den Raeliansk religion.

Den eneste grund til at den civiliserede verden ikke har forbudt Islam er fordi de er bange for en sådan beslutning. En dag vil denne frygt være afløst af nødvendighed.

Noter

Time Magazine, Scientology Retssag i Frankrig: Kan man forbyde en religion?

Som den gennemført sekulære nation Frankrig er har man dog altid haft et mærkværdigt forhold til religiøse grupper. Embedsmænd er ofte i en kamp for at finde den hårfine balance mellem at opretholde adskillelsen af -kirke/stat- og samtidig give borgere ret til at udøve deres tro. I den løbende sag mellem den USA baserede Scientology Kirke har myndighederne forladt deres sædvanlige holdning på at finde balancen mellem religioner status i det franske samfund - istedet ønsker de helt at forbyde Scientology i Frankrig. ...

Hvis de bliver dømt vil de anklagede blive idømt bøder og muligvis fængselsstraf. Men en domfældelse ville også tillade de franske myndigheder at betegne Scientology som en kriminel organisation beregnet på at udnytte dens tilhængere, hvilket ville kunne føre til et forbud mod religionen i Frankrig. Denne usædvanlige handlemåde vil tvinge Scientology ud af landet - eller til at gå under jorden, sammen med de der udøver ulovlige satanisme. Scientology har ca 8 millioner medlemmer på verdensbasis, derfor betragter observatører denne praksis som ekstrem.

Scientology Banned from Wikipedia

Selvom vi måske gør nar af Wikipedia og selvom enhver seriøs videnskabelig artikel ikke burde citere fra Wikipedia da er kendsgerningen dog, at det af fællesskabet skabte og vedligeholdte leksikon, er blevet til en imponerende vidensdatabase. Selvom jeg mener man ikke skal stole blindt på det, er det sædvanligvis en udmærket begyndelseskilde til information især når det benyttes med forbehold. Dog er dens åbenhed en fare for Wikipedia selv, som det blev eksempliceret af Wikipedia Arbitration Committee i denne uge, der forbød Scientology at redigere sider på Wikipedia.

Dette er en afgørende belslutning af Komiteen. Individuelle personer er førhen blevet forbudt at redigere Wikipedia sider, men aldrig er en så stor organisation blevet mødt med et så omfattende forbud. Sagen har været under udvikling i et stykke tid, men de fremholdte beviser er overbevisende i sig selv: Medlemmer af organisationen der kalder sig selv en Kirke, der af mange betragtes som en farlig kult, har systematisk og organiseret redigeret relevante sider på Wikipedia. Forbudet er kommet i stand ved at blackliste alle IP-adresser der ejes af Scientology Kirken. Forbudet gælder hele Wikipedia (ikke kun Scientology relaterede artikler), og er øjeblikkeligt gældende.

Et tidligere medlem, Tory Christman, har i detaljer beskrevet til El Reg at organisationen har en slags PR-afdeling der aktivt overvåger kritik på nettet, med det formål at fjerne det. Wikipedia er selvfølgelig en achilleshæl i den henseende da alle og enhver kan redigere og indføre hvad de ønsker. "De fyre jeg arbejdede sammen med sendte post ud hver dag og det hele dagen," fortæller Christman, El Reg, "Det var som en maskine. Jeg arbejdede sammen med en der benyttede 5 forskellige computere, fem forskelllige anonyme identiteter....for at sløre enhver forbindelse på nettet til Scientology Kirken." Christman forlod kirken i 2000.

Artikel fra bloggen: plancksconstant.org

1 kommentar:

Infomatica Educations sagde ...

I just want to thank you for sharing your information and your site or blog this is simple but nice Information I've ever seen in I learn something today.CET exam preparation guide

Related Posts with Thumbnails