onsdag den 3. juni 2009

Når muslimer hader

Når muslimer hader


Vestlige medier slår hårdt ned på politisk ukorrekt tale, undtagen den slags der kommer fra muslimske ledere. Sådan oprørende tale er daglig diæt på arabisk TV. Det følgende er en opgørelse over de seneste udtalelser:

"Jøderne er muslimernes fjender, uanset besættelsen af palæstina vil vi bekæmpe dem, besejre dem og udrydde dem indtil der er ikke er en enste jøde tilbage på jordens flade." (jan. 2009, den ægyptiske gejstlige Muhammad Yaqoub.)

1. feb. 2009 kaldte den prominente sheik Yousef Al-Qaradhawi på Al Jazeera TV, holocaust for en "guddommelig afstraffelse" mod jøderne og opmuntrede muslimer til at gøre det samme ved at sige: "Om Allah vil, så vil det næste gang ske ved de troendes hånd (dvs. muslimers)." Han tilføjede at han ville "skyde Allahs fjender, jøderne."

Sept. 2008 sagde Sheik Nabil Al'Awadhi, en kuwaitisk regeringsudnævnt prædikant at "europæerne er umoralske, urene og nogle kujoner."

Den ægyptiske lærde Ahmad Abd Al-Salam anklagede jøderne for at "inficere fødevarer med cancer og sende det til muslimske lande." Ligeledes i januar kaldte den ægyptiske gejstlige Zaghloul Al-Naggar til "at føre krig mod jøderne der er djævle i menneskeskikkelse." I 2001 læste jeg på forsiden af en ægyptisk avis, at israelsk viagra flyder ind på det ægyptiske marked for at sterilisere ægyptiske mænd. Den ægyptiske gejstlige Asa Said sagde i januar: "Jøderne spreder krig, homoseksualitet og korruption i verden."

Den ægyptiske gejstlige Hazem Shuman sagde fornylig, "Vi skal lære vore børn at hade jøderne." Selv Mumbai terrorangrebet blev pålagt zionisterne af den pakistanske sikkerhedsekspert Zaid Hamid; temaet var, selvfølgelig, lagt oveni 11.09. terrorangrebet og Tsunamien i 2004 altsammen udført af jøderne, hævder visse muslimske ledere. Muslimske gejstlige synes ikke det er uhelligt at udtrykke glæde og henrykkelse når katastrofer rammer Vesten, såsom orkanen Katrina eller den nuværende økonomiske krise. I oktober 2008, sagde den iranske leder Ayatollah Ahmad Jannati i en prædien ved Teherans Universistet at USA's økonomiske krise var "guddommelig afstraffelse" som havde gjort mange iranere glade." over hele den muslimske verden bliver ikke muslimer fra Vesten omtalt som "onde,""korrupte," "vor erklærede fjender" og som "den store Satan."

Mange muslimske journalister og professionelle fremfører samme budskab. Den ægyptiske kvindelige sagfører Nagla Al-Imam sagde på arabisk TV i oktober: "Arabiske mænd bør genere israelske kvinder seksuelt. Forlad landet så vi ikke voldtager Jer." Den ægyptiske intellektuelle Galal Amin, sagde i februar 08 at "Israel stod bag mordforsøget på Naguib Mahfouz," en ægyptisk Nobelpris vindende forfatter, der blev dolket i Kairo af en radikal muslim.

Den syriske økonom Muhammad Sharif Mazloum sagde i oktober: "Jøderne dræbte præsident Kennedy og er også ansvarlige for nutidens verdensomspændende økonomiske krise." Den kuwaitiske professor Abdullah Al-Nafisi, gjorde sig til talsmand for, på Al-Jazeera TV at antrax angreb skulle udføres mod Det Hvide Hus og ønskede også en bombning af et atomkraftværk ved Lake Michigan.

For det vestlige sind er det svært at forestille at det skulle kunne finde sted i en kirke eller synagoge, at man hører prædikanter bande, true og opildne til vold og udryddelse af hele menneskegrupper. Fordi det virker så uforklarligt for folk i Vesten antager mange straks de påstande der hævder at sådanne prædikanter blot er en lille minoritet, en ekstrem sekt eller kult, som f.eks. Jim Jones'. Den antagelse er ikke sand da hadpropaganda er reglen og ikke undtagelsen i muslimske prædikener. Den går hånd i hånd med krav om besejring af andre folk, til gennemførelse af jihad.

Denne hadretorik kommer direkte ind i de muslimske hjem i Amerika via satellit fra hestens mund i den muslimske verden. Er det noget under at ved de seneste muslimske demonstrationer i Florida bad demonstranterne jøderne om "at gå tilbage og ind i ovnene."

Vi må aldrig undervurdere den magt som hadpropaganda har, netop fordi den virker. Du kan tro det eller ej, hvis du vokser op og hører "hellige" forbandelser dag ind og dag ud, da bliver det til sidst normalt og forekommer sundt, retfærdigt og godt. Ondskab, især fra religiøse ledere, er fuld af magt, især hvis ingen får lov at sige dem imod. Det er derfor jeg ikke længere vil abonnere på arabisk satelitTV ganske enkelt, fordi jeg ikke kunne klare mere. Jeg sætter nu min lid til MEMRI.org for information om arabiske medier.

Ved ikke at forælle om islamisk hadretorik har Vesten valgt at normalisere hadtale af en bestemt gruppe fremfor en anden og udvikler således en dobbeltmoral som er knusende for fred og demokrati. Canceren ved hadtale og anti-semitisme er allerede tilstede i Europa og på amerikanske universiteter. Ingen bør være fri for kritik og udstilling af dårligdomme, især ikke de der udsteder dødsfatwaer. Mod og ærlighed er der virkelig behov for i vore medier.


[Frontpage encourages all of our readers to buy Nonie Darwish's new book, Cruel and Usual Punishment: The Terrifying Global Implications of Islamic Law.]
Nonie Darwish is an American of Arab/Muslim origin. A freelance writer and public speaker, she runs the website www.ArabsForIsrael.com. Her new book is Cruel and Usual Punishment: The Terrifying Global Implications of Islamic Law.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails