fredag den 19. juni 2009

Forskellen på nazister og muslimer

Forskellen på nazister og muslimer

I december 1943, lige før Jul havde 'Ye Olde Pub' - en B-17 bombemaskine under kommando af den 21 årige løjtnant Charles L. "Charlie" Brown - fået alvorlige skader da den var på bombetogt mod en fabrik i Bremen, Tyskland. Mens man forsøgte at komme hjem til England med det handikappede fly og en såret besætning mødte løjtnant Brown en tysk pilot i en ME-109. I stedet for at skyde B-17'eren ned hilste denne pilot på besætningen og forsvandt. Næsten 50 år senere fandt Brown det på tide at mødes med denne pilot, Franz Stigler et tysk flyver-es

Messerschmitt 109

Messerschmitt 109 Photo Credit: South West BAttle Group

Efter at have forladt Air Force i 1972 trak Brown sig tilbage til Miami. I 1989 efter at have indrykket en annonce i et nyhedsbrev for tidligere Luftwaffe piloter fandt Brown ud af, at Stigler boede i Canada, nær Vancouver.

Efter nogen brevveksling fløj Brown derover for at de kunne mødes. Da han spurgte tyskeren, hvorfor han ikke skød hans forsvarsløse fly og fjende ned svarede Stigler, "Jeg kunne bare ikke få mig selv til at skyde de tapre mænd ned ... jeg fløj sammen med dem et stykke tid. De forsøgte desperat at komme hjem, og det ville jeg ikke forhindre. Jeg kunne bare ikke skyde mod dem. Det ville være det samme som at skyde mod en mand i faldskærm."

Franz Stigler døde den 22. marts 2008. Charlie Brown døde den 24. november 2008. [Kilden til disse oplysninger: Snopes]

I min artikel 'Hvorfor der ikke kan være våbenhvile med Hamas,' fortalte jeg om Julevåbenhvilen i 1914: Hvor tyske og britiske tropper besluttede at holde inde med kamphandlingerne og sang julesange, men at noget sådant ikke er muligt med muslimer:

Man kan helt sikker godt forestille sig israelere mødes med en civiliseret fjende og udveksle gaver og cigaretter under en våbenhvile. Men fjenden, og den islamiske trussel som Vesten nu står overfor, viser ingen hensyn til menneskelivet, til anstændighed eller til krigskonventioner. Vi er ikke i et civilisationernes sammenstød: Vi er i et sammenstød mellem civiliserede mod uciviliserede.

Her i sidste uge bad Taliban om en våbenhvile (1) med den pakistanske hær. The Daily Gut minder os om, at i en krig kan man ikke forhandle med bindegale fanatikere, undtagen ved at dræbe dem(2). Alle som en.

Våbenhvile, for civiliserede mennesker er det samme som at begge parter holder op med slagteriet, og måske finder frem til en forhandlet løsning. Våbenhvile for uciviliserede mennesker, og med uciviliserede mener jeg muslimer, er det samme som at købe dem tid til et fornyet angreb.

Som jøde der mistede næsten hele min familie under nazisterne da er det med sorg jeg må sige, at sammenlignet med muslimer da var nazisterne civiliserede og det, kære læsere, er den eneste forskel på nazister og muslimer. Ingen person med et sundt sind ville nogensinde rejse det hvide flag overfor en muslimsk fjende.

Noter

(1) CNN, Premierministeren: Pakistan kæmper for sin ære og værdighed'

Pakistans premierminister forkastede formelt en fredsforhandling med Taliban militsen torsdag nat og meddelte, at der taget "omfattende skridt" til at udvide kampen i landets nordvestlige del.

Gilani sagde regeringen har besluttet at det nu er tid at "tage omfattende skridt." "Vort ry hos det internationale samfund er blevet ødelagt og vi betegnes som terrorister. Nu har vi taget en fast beslutning om ikke at give efter for terroristerne," sagde han.

Den nu brudte fredsaftale tillod at Taliban indførte islamisk lov, eller shari i Swat Dalen som bytte for at standse kampene.

"Jeg beklager at måtte sige at vor bona fide indstilling om at foretrække tilpasning med dem blev opfattet som svaghed fra vor side," sagde Gilan. Se en video her.


(2) The Daily Gut, WEDNESDAY'S GREGALOGUE: Parodien ved våbenhviler

Enhver der blot har det mindste kendskab til historien ved, at våbenhviler intet betyder for mennesker der er optaget af en fanatisk ideologi. Som det fjols jeg er, er jeg villig til at hævde, at det er selve uvilligheden til at indgå kompromis der gør dem til fanatikere! Taliban for eksempel ønsker deres sharia lov, sammen med deres ustyrlige skæg, deres organiserede misbrug af kvinder og bøsser, deres barbariske opfattelse af retfærdighed - og intet skal nogen sinde kunne få dem til at blive rystet i dette grusomme verdenssyn som er i deres betændte hoveder. Jo, der er en metode.

Døden.


Artikel fra: plancksconstant.org.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Godt indlæg.
Min uforbeholdne kompliment.

falkeøje

Related Posts with Thumbnails