fredag den 26. juni 2009

Medierne og et dødsfald

Michael Jacksons død undertrykker revolutionen i Iran


Åh de stakkels iranere der er så opsatte på, og inderligt ønsker demokrati. Nu da Michael Jackson er død vil nyhedsmediernes beretninger om deres undertrykkelse snart slutte.


I de kommende uger kan vi forvente at blive oversvømmet med analyser om hans økonomiske forhold, slagsmålene om forældremyndigheden over hans børn, hans kreditorer der vil have fat i hans royalties og ikke mindst spekulationer om årsagen til hans død.


Titusinder af iranere vil måske blive massakreret, men der vil kun være sparsom dækning af dette udover bloggers der fremfører de fleste nyheder om muslimske overgreb rundt om i verden.


Hvor jeg dog håber jeg tager fejl.


Indlæggene fra bloggen: Plancksconstant.org.


FØLGENDE ER FRA NOVEMBER 2005.


Er Michael Jackson død?


Michael Jackson meets with president Ronald Reagan and first lady Nancy Reagan in 1984.
Michael Jackson mødes med præsident
Ronald Reagan/Nancy Reagan in 1984.
Kort efter konverterede han til hvid.
Photo Credit: NY POST
Før jeg går i detaljer om hans mulige død, så først lidt baggrund om, hvordan det kunne ske. For treår siden ønskede Michael Jackson at konvertere til Nation of Islam, men uheldigvis for ham havde han ikke en arrestordre, og var der uegnet til at komme ind. Imidlertid i november 2003 blev han arresteret af Santa Barberas sheriff på anklage om børnemisbrug, denne arrestation gav ham det stykke papir som han kunne benytte når han ville tilslutte sig nation of Islam. Som vi alle ved er Michael Jackson mere hvid end de fleste kaukasiere så da han ankom til konversionsceremoenier sagde den ærværdige præst Louis Farrakhan, "Hvem har sluppet den jubelidiot ind? Slå den m..... f..... ihjel." Efter han fik at vide at Michael engang havde været sort, angrede Louis og tillod, at den første hvide kunne komme ind i Nation of islam som medlem.

Så i 2005, efter han undgik flere retssager ved at knytte sig til Bahrains royale familie konverterede han til sunni islam. Det er almindeligt kendt at misbrug af børn er lovligt og tilladt i, og en del af dyderne, ved sunnismen. Snart efter besluttede han at bygge en moske nær den kongelige families palads. Det var mens han var i Bahrain at man påstod han var død. Årsagen?


fruit & nut stall
Frugt og nøddeudsalg
Photo by: .fergie
Dadler, nødder og figner er populære i Bahrain og en talsmand for familien meddelte, at Michael havde tabt kampen mod en madforgiftning efter at have smagt på 12 år gamle nødder.
Dette er ikke bekræftet. Michael skulle optræde (15. november 2005) ved World Music Awards.

Hvor om alting er skulle Michael have Diamond Award for at have solgt mere end 100 millioner albums. Hvis han nu ikke er død og dukker op vil det være anden gang han optræder for publikum siden hans seneste retssag. Man regner med han opfører "Thriller" sammen med Chris Brown og også "We Are The World."

Muligvis er jeg den eneste i blogosfæren der omtaler dette. Nu må vi vente og se.


Indlæggene fra bloggen: Plancksconstant.org.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails