søndag den 14. juni 2009

Forbilleder på godt og ondt

En hel landsby med tåber

Burt Prelutsky

Jeg har altid syntes det var mærkværdigt, når producenter af TV, film og musik bliver anklaget for ikke at sætte et godt eksempel for de unge, da insisterer de altid på, at det jo blot er underholdning og at underholdning ikke har nogen indflydelse på de unges opførsel. Hvis de nu selv troede på det, ja så er de dummere end de ser ud til.

Det er ikke blot det at de fuldt ud er klar over, som alle os andre, at reklameverdenen bruger milliarder af dollars om året for at reklamere for varer i medierne, og at tilsvarende formuer forbruges på at lægge samme produkter ind i film rettet mod unge mennesker. De ved udmærket godt at reklamefolkene hellere end gerne vil komme ind i populære shows.

Men det virkelige bevis på, at disse mennesker lyver så helt utroligt er når de fortæller dig, at medierne ikke har magten til at yde indflydelse på børnene gennem det der står på hylder eller hænger på væggene i børneværelserne. Det man skal gøre er at undersøge de diverse plakater og posters som de udsmykker deres kontorer med. Lad en ung stjerne fra et TV show blive set sætte sig ind i sin bil, og vi kan være sikre på, at producenterne vil få anerkendelse, hvis de samtidig betoner vigtigheden af sikker kørsel. Da det for nogle år siden viste sig at Fonz havde et bibliotekslånerkort, kunne bibliotekarer over hele landet notere at antallet af unge læsere eksploderede. Producenterne modtog masser af tilskyndelser til at fremme læseinteressen.

På den anden side, når frygtelige rollemodeller som Lindsay Lohan, Paris Hilton og Britney Spears opfører sig tåbeligt kan konsekvenserne ses over hele Amerika.

For nogle år siden sagde Charles Barkley, dengang stjerne i NBA, at han ikke havde skrevet under på at skulle være nogens gode eksempel. Han meddelte istedet, at unge burde følge deres forældre som rollemodeller. Hvis det dog blot var så enkelt. Uheldigvis er et stort antal unge uden fædre i opvæksten. Den sørgelige sandhed er at selv om der er en far i huset, da betragter børnene sjældent den hårdtarbejdende far med samme veneration som de gør med basketballspillere og rockstjerner.

Hvor er jeg glad for, at jeg ikke er ung længere. Jeg er endog taknemmelig for at jeg ikke skal opfostre en ung. Det er fordi de venstreorienterede gør alt hvad de kan for at smadre barndommen.

Nu siger jeg ikke at det er med vilje, men resultatet ligner det. Det er som om det ikke kan gå hurtigt nok med at få de unge spirer gennem det der burde være lykkelige uskyldige år. Ved at forsøge at vende noget så glædeligt som Julen til noget koldt og ligegyldigt som vintersolhverv er kun en lille del af deres kampagne.

For det første kan vi næsten ikke vente med at få ungerne ud af hjemmet og ind i børnehaveklasserne. Derpå videre til forskolen, og videre med masser af lektier. Barndommen giver dem på den måde ingen glæde. At dømme ud fra prøver er lektier intet andet end en straf for den synd at være ung. Er det helt klart ikke det som er formålet med uddannelse, ellers ville så mange teenagere ikke gå ud fra high school uden de nødvendige sproglige og matematiske færdigheder.

Det eneste område, hvor de unge ligger langt foran deres tidligere generationer er i seksuelle henseender. I en følsom alder, eller det som burde være en følsom alder, lærer pigerne at sætte kondomer på bananer og drengene lærer at vrikke med gumpen som lyserøde alfonser.

Jeg ville gerne give det meste af skylden for dette til Bill Clinton, der forårsagede, at forældre over hele landet fik spørgsmål af deres unge om, hvad er et blow job. Med de perverterede skønheder fra bøhlandet, såsom den 5 årige JonBenet Ramsey, har forurenet det amerikanske landskab endnu før Clinton begyndte sin forurening af Det Ovale Værelse.

Første gang jeg indså, hvor lidt vi bekymrer os om vore børn, udover at give dem dyre sneakers og lækkert elektronisk legetøj. var da jeg så de indsmigrende udtalelser fra pædofile. Hver gang en af disse skabninger forfører et barn, får det stor opmærksomhed i medierne, men ikke nær så megen som når nogle college piger forsvinder i Mexico eller på Bermuda. Ydermere har ingen endnu forklaret, hvorfor en pædofil, der er pågrebet og dømt, nogensinde løslades fra fængslet eller sit asyl. Men sådan er det jo, at venstreorienterede hellere vil tage hensyn til udøveren end ofret, blot fordi, at ved at være en sådan afviger da kan de få sig selv til at føle sig som noget helt særligt.

Det som virkelig ophidser venstreorienterede er rygning. Det er derfor Camel fornylig fik juridiske problemer i Pennsylvania fordi de brugte en tegneseriefigur i deres reklame. Tobaksselskabet havde allerede oplevet svære problemer på grund af deres tidligere brug af Joe Camel. Helt ærligt, jeg forstod ikke, hvorfor børn dog skulle fare ud og begynde at ryge fordi en grim, tegneseriefigur med en kæmpenæse røg, især når de kan se alle de seje ventreorienterede skuespillere og rockstjerner ryge.

Lad det nu ligge, den virkelige krig om de unge finder sted i klasseværelserne og i biograferne. Det er der den ægte terror lurer nu om stunder, ventende på af smadre børnenes drømme. Det er en nonstop propaganda om global opvarmning.

Da jeg var barn var bøhmanden en fantasifigur der gemte sig under min seng. Nu takket været Al Gore og hans slæng, er bøhmænd lurende overalt ligesom zombier i gyserfilm, og skræmmer børnene. Det gælder alle børn, herunder de venstreorienteredes egne små drenge og piger. Ifølge undersøgelser foretaget her fornylig tror en massiv procentdel af de 10 årige, at Jorden vil være oversvømmet før de bliver voksne. Det vil jeg kalde børnemisbrug og, hvis det ikke var fordi deres forældre var en samlig politisk korrkethedsfanatikere, og hjernevaskede tøsedrenge, da ville de omgående standse det. I stedet tager de deres børn hen for at se venstrefløjs skidt som "Earth" og de hylder mennesker som Gore og Pelosi der tjener millioner og atter millioner af dollars på deres investeringer i denne omfattende svindelaffære. Disse selvretfærdige hyklere elsker alt grønt, nuvel OK, de grønne dollarsedler.

Ligesom Lille Kylling, der insisterede på, at Himlen faldt ned og skræmte alle dyrene på farmen, da skriger disse grådige småskravl at isen smelter og derved skræmmer de alle børnene i skolegården.

Artikler af Burt Prelutsky ved klik i sidebjælken

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=98587

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails