mandag den 8. juni 2009

Kairo talens hykleri

Den Gyldne Tale i Kairo

Hvis Osama bin Laden ønskede at bringe Obama i miskredit foran alverdens muslimer da skulle han have forkastet sit eget vanvittige vrøvl og blot skrevet af fra Obamas LBBK proklamation: "Min administration har indgået aftale med de lesbiske, bøsserne, de biseksuelle og de kønskiftede for at fremme en lang række initiativer. På internationalt plan har jeg tilsluttet mig bestræbelserne i FN for at afkriminalisere homoseksualitet overalt på kloden." Så meget betydning har altså de islamiske landes love om homoseksualitet.

Naurligvis nævnte Obama ikke dette delikate emne med eet ord i sin Kairo. Det er trods alt værdsatte "allierede." Han dvælede endog en smule ved islams noget slørede syn på de 'rådne' skikke i Vesten, beklagende internettets misbrug af børn og nævnte det som "krænkende seksualitet."

Er det den samme krænkende seksualitet beregnet på at bringe børn i fordærv der er i spil i din altomfattede perverse proklamation? Hans proklamation nævner LBBK "unge" og den "chikane" de møder, som om Amerika er propfyldt med 16 årige der har fået kønskifteoperationer i tapper opsætsighed mod deres kammerater, som om det er præsidentens pligt at opmuntre teenagere til at gå på opdagelse i biseksualitet. Læs denne artikel på Synopsis. Og denne.

Under alle omstændigheder svømmede medierne over med den "troværdighed" Obama nyder i den muslimske verden. Hvis det nu passer, enten på basis af mangel på holdning eller ren kynisme så kender muslimerne måske ikke til Obamas turbo-sekularisme, eller, hvis de gør er de bare ligeglade, idet de regner med at de i det mindste har en fælles fjende -- Kristendommen.

Obama nævnte endnu engang, ganske unødvendigt og absurd at Amerika ikke er "i krig" mod Islam. Hvornår var Bush i krig mod islam? Som jeg husker det brugte Bush megen af sin tid efter 0911 med at fremkomme med lidt overbevisende kurrende lyde om "moderate muslimer" og udnævnte Karen Hughes til at fremme denne politisk korrektheds propaganda i Mellemøsten.

Nuvel, Obama er ikke i krig mod islam, men han er midt i en kulturkrig mod Kristendommen, ved herhjemme at nægte rettigheder til pro-liv læger og sygeplejersker samtidig med at han lover endnu mere respekt til muslimerne ude i verden.

Hans Kairo tale indeholdt et velkendt familiær udvalg af fortumlede halve sandheder og flosker der fik en til at måbe. Det Hvide Hus meddelte med stolthed at hans mange divergerende synspunkter i bedrag vil blive oversat til et dusin sprog.

Mon Mark Penn føler sig retfærdiggjort denne morgen? Kan du huske Hillarys snu formulering, uden tvivl hentet hos Penn om, at "så vidt hun vidste" var Obama ikke muslim. Ikke så lang tid efter sendte hun Bill og Chelsea ud som kristne sammen med Joel Osteen i Texas? Obama arbejdede hårdt på at gøre indtryk på sit publikum i Kairo og passede perfekt på Penns beskrivelse af ham, idet han sagde at han stammer fra "generationer af muslimer," og at han "tilbragte adskillige år" med at være optaget af den indonesiske muslimske kultur, hvor "han hørte kaldet til azaan ved daggry og ved mørkningen."

Jo mere ikke-Vestlig en religion er, des mere omfavner og skåner Obama den. Altid kritisk overfor Vesten erklærede Obama sådan helt tilfældigt, at Islam havde muliggjort "Europas renæssance og oplysningstid."

Amerika argumenterede han havde også lært en masse fra islam: "Islam har altid været en del af Amerikas historie. Den første nation der anerkendte mit land var Marokko." Han ulejligede sig ikke med at nævne, at muslimske pirater også var blandt de første der førte krig mod Amerika og derved gjrode 'Tripolitraktaten' nødvendig. Se denne artikel på Synopsis.

Obama tilføjede at "da den første muslimske amerikaner fornylig blev valgt til Kongressen da aflagde han Forfatningseden og benyttede den samme hellige Koran som en af vore forfatningsgrundlæggere, Thomas Jefferson, havde i sit personlige bibliotek." Ærgerligt at han ikke nævnte, at Jefferson havde købt bogen for at forstå de muslimske piraters taktik.

Obamas veltalenhed er grænseløs i sin selvsmagen. Hvad enten han fortæller katolikker ved Notre Dam, hvad Kristendommen betyder eller muslimer i Kairo, hvad islam betyder, da understøtter han blot sin narcisistiske liberalisme om det emne der nu er oppe; alle religiøse veje fører ikke til Gud, men til ham.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Af samme grund som Jefferson havde en Koran havde Franklin D. Roosevelt en udgave af Hitlers Mein Kampf - for at lære sin fjende af kende. Obama bliver mere og mere gennemført frygtelig.

Related Posts with Thumbnails