lørdag den 30. juli 2011

Sharia-kontrollerede zoner’ hærger UK

‘Sharia-kontrollerede zoner’ hærger UK


Blot et par dage efter en afsindig Anders Breivik begrundede sin morderiske koldblodige blodrus på 76 mennesker, hvoraf flertallet var børn, som værende med baggrund i den snigende islamisering af Norge, har en gruppe af britiske muslimske ekstremister tilsyneladende benyttet tragedien til at hænge skrigende gule plakater op i adskillige London kvarterer, hvor man erklærer nabolaget som "Sharia Kontrolleret Zone."

Man kan kun undre sig over timingen.

Klæbet op på busstoppesteder og gadelamper har plakaterne kunnet ses i London kvartererne Waltham Forest, Tower Hamlets (læs evt. denne artikel om denne bydel) og Newham. Budskabet de formidler er, at der ikke er "nogen spilmuligheder", "ingen musik eller koncerter", ingen "porno eller prostitution," "ingen stoffer eller rygning," og "ingen alkohol" i de områder, hvor plakaterne udstilles. Advarselen øverst lyder: "Du er på vej ind i en Sharia-kontrolleret zone - islamiske regler skal overholdes." Budskaberne gælder både muslimer og områder med ikke-muslimsk flertal og forventes at dukke op i hele landet.

"Vi har nu hundreder, om ikke tusinder af mennesker i hele landet der er villig til at gå ud og patruljere gaderne for os," sagde Anjem Choudary, 41, den muslimske "prædikant" der hævder at stå bag poster kampagnen.

Som tidligere advokat siger Choudary at udover at henvende sig mod "den form for slyngellivs holdning man har i britiske byer," er kampagnens mål også "at plante frøene for et Islamisk Emirat på det lange sigt." Choudary er leder af den forbudte islamist gruppe Islam4YK og er fortaler for et Sharia ledet Storbritannien.

Choudary har et langt samarbejde med radikale islamiske politikker i Storbritannien. Han var medstifter af Salafist Group al-Muhajiroun ("indvandrerne") sammen med Omar Bakri Mohammed. Bakri, en libanesisk borger der engang var overhoved for Storbritanniens Sharia domstil og blev forbudt at vende tilbage til Storbritannien fra Libanon i 2005. Den britiske regering forbød al-Muhajiroun sidste år.

Choudary er også berygtet for provokerende opførsel. Han kaldte engang 9/11 terroristerne "fremragende martyrer" og sagde at 2005 London undergrundsbomberne kun havde været "et spørgsmål om tid." Han gik også ind for henrettelsen af Pave Benedikt, ved at sige at den katolske leder havde krænket islam.

Men Choudary er muligvis bedst kendt for en udtalelse han kom med på britisk TV i et show efter intervieweren foreslog han burde flytte til et land der allerede havde Sharia Lov, dersom han ikke brød sig om Storbritannien. Ophidset fortalte Choudary intervieweren: "Hvem har fortalt dig....at Storbritannien tilhører dig. Det land tilhører Allah! Hvis jeg skulle flytte til junglen, ville jeg heller ikke leve der som dyrene."

Et af kvartererne i London der er målet for posterkampagnen, Tower Hamlets, har også set "bøssefri zoner" advarsler klæbet op på murene i de seneste måneder, ligesom kvinder er blevet truet af islamister dersom de ikke er iført hovedtørklæder. Som et resultat af sine ekstreme synspunkter har Choudary kun modtaget lidt støtte fra Storbritanniens førende muslimske grupper.

På en måde er Choudarys Shariaposter kampagne lig den plan en muslimsk gruppe i Amerika har om at bygge en moske nær Ground Zero. Med denne Ground Zero moske, hvis beliggenhed er meget suspekt, er Sharia posterne meget betegnende. Muligheden for en forbindelse mellem plakaterne og den norske tragedie kan, eller kan måske ikke eksistere, men den kulturelle og åndelige ufølsomhed ved begge initiativer er imidlertid enorm, især med hensyn til Ground Zero Moske planen.

Men i sagen om plakatkampagnen, netop som Europa - og resten af verden for den sags skyld - forsøger at begribe meningsløsheden i Norges tragedie, er det at promovere Sharia Lov så snart efter begivenheden, uanset om det er bevidst eller ej, og påstå det er en del af en længere varende plan om at forvandle Storbritannien til en islamisk stat, ligeså betændt ufølsom som noget kan være. Indirekte med deres plakater, støtter de britiske islamister Breiviks ondskab, og indikerer at hans analyse var i al væsentlighed korrekt vedrørende såvel islamiseringen og Europa som multikulturalismen. Trods alt er Sharia plakaterne helt klart ikke en oplysende multikulturel fordel.

Klummeskribenten Thomas Sowell beskrev den planlagte moske ved Ground Zero som en hånende langfinger mod Amerika. Det samme kan man sige om plakatinitiativet vis-á-vis den nroske massakre. Det må være en menneskelig impuls at vise medfølelse med Norge på dette tidspunkt, men Sharia plakater er ikke kun fuldstændig blottet for medfølelse, men også sårende overfor vore grundlæggende menneskelige følsomhed. Og det er nytteløst at forestille sig at islamisterne nogensinde vil holde op med at tænke i de baner. De har i lang tid benyttet vor tolerance til at fremme deres intolerance, og benytter nu vor anstændighedsfølelse og medfølelse til at lemlæste vor verden. Måske er det vigtigste spørgsmål i denne sag, hvorfor samfundet af moderate muslimske ledere ikke fordømme denne krænkende opførsel? 

Til deres ros skal siges, at det britiske politi efterforsker plakaterne med den intention at retsforfølge de mennesker der satte dem op. En del af begrundelsen er, at forhindre nogen form for eskalering. Hvis Choudarys islamiske bøller får lov til at gå på gaderne og påtvinge Sharia regler, at gøre mennesker bange og intimidere dem, ved politiet meget vel at det kun vil være et spørgsmål om tid for der ville komme en meget ubehagelig modreaktion.

Ironisk nok, siger Choudary, at på grund af Oslo massakren vil han organisere en march mod den engelske højrefløj. Aldrig lader man en mulighed gå til spilde, det er åbenbart, at islamiske ekstremister som han nu kynisk vil benytte Oslo tragedien til at aflede opmærksomheden fra deres egen ekstremisme.

"Det muslimske samfund har brug for at være årvågen," sagde han. "Der er en understrøm mod Islam. Jeg tror virkelig angreb som det i Norge ville kunne ske her."

Modsat Choudarys mening har et Norge-lignende angreb allerede fundet sted i Storbritannien. Bomberne i under4grundsbanen i London i 2005, af islamiske ekstremister kostede 52 menneskeliv og sårede flere end 700. Derfor på grund af denne hjemmeforårsagede tragedie ville det mest passende forbudssymbol Choudary kunne sætte på plakaterne være en overstreget bombe.


http://frontpagemag.com/2011/07/29/sharia-controlled-zones-sweep-uk/2/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails