søndag den 24. juli 2011

"Kristen - konservativ", hvem opdaterede profilen?

Hvem tilføjede "Kristen" og "konservativ" til Breiviks Facebook side i går?

Pamela Geller har bemærket en interessant uregelmæssighed:
Mens de venstreorienterede- og  islamiske overherredømme sygeligt optaget af død tilhængere har travlt med at portrættere Norges massemorder Anders Behring Breivik som en kristen, og endog som en anti-jihadist, er de ubesvarede spørgsmål talrige. Hvorfor tog en jihad gruppe æren for overgrebene og trak den derpå tilbage? Og hvem ændrede morderens Facebook side? I går på det tidspunkt hans navn blev offentliggjort så hans Facebook side således ud (Tak til Vivien for screenshottet): 
BreivikNoChristian500.jpg
Men kort tid efter begyndte dette screenshot, af en ændret Facebook side at cirkulere, hvor Breivik kaldte sig selv kristen og konservativ: (Tak igen til Vivien)
BreivikChristian500.jpg
Havde han to forskellige Facebook sider, en på norsk og en på engelsk, og identificerede han sig kun som kristen og konservativ på den engelske? Eller holdt han pause fra sine myrderier for at tilføje "kristen" og "konservativ" til sin Facebook profil? Eller er måske hele siden et bedrag, som det er blevet omtalt her.


Men i givet fald, hvem forfalskede den, og hvorfor? Hvem er så opsatte på at portrættere Breivik som kristen og konservativ? Og hvis dette var falsk, kan vi så stole på noget af det materiale der nu frigives om Breivik som værende anti-jihad?

http://www.jihadwatch.org/2011/07/who-added-christian-and-conservative-to-norway-shooters-facebook-page-yesterday.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Pamela Geller har ikke fattet hvordan Facebooks privatlivsindstillinger virker. Nogel af hans profil-oplysninger var kun tilgængelige for Facebookvenner. Ingen grund til sammensværgelsesteorier, men Geller (og du) får da udstillet egen uvidenhed.

Olsen sagde ...

Altid rart at blive klogere! Men mener du hans handlinger er kristne?

Benytter man blot religiøse betegnelser som kasser man kan sætte folk og holdninger i så de bedre kan håndteres og behandles 'matematisk,' da hans handling jo er særdeles 'umatematisk'?

Related Posts with Thumbnails