tirsdag den 19. juli 2011

Irans galskab for fuld udblæsning

Iran Truer Tyrkiet, viser Missilsiloer frem

Snart vil de siloer indeholde kernevåbenudstyrede missiler



Ifølge kilder tæt på det iranske regime, der blev interviewet af Al-Manar [Hezbollah tilknyttet TV der sendes fra Libanon], er Irans beslutning hård som en klippe, og det at forsvare Damaskus er af ligeså høj prioritet som at forsvare Beirut og Teheran....Teheran blander sig ikke i nogen af begivenhederne der finder sted i Syrien.
Med dette citat fra den irakiske avis, Entekhab:
Teheran har truet Tyrkiet ved at meddele at Iran vil bombe hver eneste NATO og U.S. base i Tyrkiet, om man tillader noget angreb mod Syrien fra tyrkisk jord. Det iranske regime mener at det at beskytte Syrien er ligeså vigtigt som at beskytte Libanon og Iran.
Skønt embedsmænd fra det iranske regime har påstået at denne trussel ikke har berørt det tyrkisk-iranske forhold er der rapporter der antyder, at privat er der et antal tyrkiske embedsmænd der er yderst oprørte over det iranske regimes krigeriske indstilling. Indtil nu har hverken Iran eller Tyrkiet kommenteret sagen.


Jeg afslørede den 9. maj at Ayatollah Khamenei holdt et hemmeligt møde i Teheran med de øverstbefalende for Revolutionsgarden, repræsentanter fra Syriens ambassade, medemmer af Hezbollah og lederne af Sadr bevægelsen. Der krævede han at alle operationelle og logistiske kræfter skal anvende for at få slukket opstandene i Syrien og ødelægge de som er Guds fjender i det land. Den Øverste Iranske Leder kaldte de syrere der protesterer fjender af Gud der er imod Islam.

En uge efter det møde indikerede rapporter fra kilder inde i Iran en udsendelse af Gardestyrker til Damaskus via fire fly fyldt med våben, ammunition og andet militært udstyre.


De iranske ledere er stærkt bekymrede over situationen i Syrien da Assad regeringens fald ville være et stort tilbageslag for det Islamiske Regime i Teheran. Syrien har udgjort porten for udvidelsen af det iranske terror netværk der er nødvendigt for at øve indflydelse på begivenheder i Mellemøsten, og en forandring i Syrien ville kunne betyde starten på en nedtur for de radikale i Iran.


Interessant nok begyndte, mandag den 27. juni, det Iranske Revolutions Vagt Korps en 10 dages større missilkrigsøvelse, med navnet Den Store Profet 6. Under øvelsen blev de hjemmebyggede kortdistance- medium- og langdistance missiler, der består af Qiam, Shahab og Sejil missiler prøveaffyret. Den nyeste militære opfindelse af IRGC vil blive afsløret - hvilket inkluderer undergrunds missilsiloer der blev fremvist for første gang mandag.


Det iranske stats TV's billeder viste missilsiloer dybt nede i jorden, herunder billeder af missiler der blev affyret fra en silo efter at større metaltag blev åbnet. De påstår at de iranske missiler der opbevares dernede nu er klar til at ramme mål, dersom der skulle være nogen trussel eller agression fra fjenden.
En officer fra Garden hævdede yderligere at Iran har "utallige" sådanne undergrunds missilsiloer, som satellitter ikke kan opdage. Andre officerer fra Garden fastslog at kun få lande i verden besidder den teknologi der skal til for at konstruere undergrunds missilsiloer. Teknologien der kræves er ligeså kompliceret som det at bygge missilerne. Missililerne i disse siloer er i en permanent vertikal stilling og klar til at blive affyret med øjebliks varsel, og dermed gøres det meget svært for U.S. eller deres allierede at opdage og ødelægge dem før affyringen.


Vesten ignorerer eller synes ikke at forstå den fare som de radikale i Iran udgør for stabiliteten og sikkerheden i verden. Snart vil disse missiler blive armeret med kernevåben, og dette vil så være skakmat.


ALSO READ: Shock: Iran Defense Minister — One of Interpol’s Most Wanted — Meets with U.S.
Reza Kahlili is a pseudonym for an ex-CIA spy who requires anonymity for safety reasons. A Time to Betray, his book about his double life as a CIA agent in Iran’s Revolutionary Guards, was published by Simon & Schuster on April 6.

http://pajamasmedia.com/blog/iran-threatens-turkey-reveals-missile-silos/?singlepage=true

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails