tirsdag den 26. juli 2011

Norge og Pandoras Æske

Pandora's Æske i Norge

James Lewis


Hvis du smadrer civilisationen da vil de uhyrer der kommer frem helt sikkert ødelægge dig. Det er lektionen fra den barbar der dræbte 4 snese uskyldige i Norge forleden. 

Venstrefløjen vil det lykkes at beskylde de sædvanlige syndebukke, således som man altid gør. Faktisk er det venstrefløjen selv der har lukket Pandora's Æske op ved systematisk at ødelægge søjlerne i Vestens civilisation, og endog bringe muslimske terrorprædikanter ind for at øge hastigheden i ødelæggelsen af civiliseret liv. Saul Alinsky dedikerede sin bog Rules for Radicals til Lucifer. Intet bedre indfanger det destruktive sind hos den kulturelle venstrefløj, og vi kan betragte resultaterne rundt om os.
(Her er Saul Alinskys dedikation til sin egen bog: “Lest we forget at least an over-the-shoulder acknowledgment to the very first radical: from all our legends, mythology, and history (and who is to know where mythology leaves off and history begins — or which is which), the first radical known to man who rebelled against the establishment and did it so effectively that he at least won his own kingdom — Lucifer ( Ikke med i den originale artikel men tilføjet af synopsis))
I sidste uge kom Uhyret så for at give dem en lektion.
I de seneste år er Norge blevet berømt for to gennemført absurditeter af Politisk Korrekthed: Al Gore's Nobel Pris for at udsprede det største videnskabelige bedrag i historien og Obamas Freds Pris for at blive valgt som præsident -- i virkeligheden Europas bidrag til den meste radikale venstreorienterede i amerikansk historie, blot fordi han stillede op som sort. 

Hvis Herman Cain imidlertid bliver valgt som præsident næste år vil den norske Nobel Freds Pris Komite sidde på hænderne, fordi i Norge er de eneste gode sorte - sorte venstreorienterede. Venstrefløjens lidenskab for ofre er kun for de som stemmer på dem. 

Dette Fjordenes land er nu blevet forvandlet til endnu et paradis af pervers Politisk Korrekthed. Men intet Politiske Korrektheds idioti kan retfærdiggøre den tilbagevenden til barbarisme vi så i sidste uge, en forbrydelse der angiveligt skulle være begået for at bekæmpe de besynderlige læresætninger hos Politisk Korrekthed. En forbrydelse er en forbrydelse. Dette var masseterrorisme som 9/11 var det. Det fortjener en passende straf. 
 
Men Norge har ingen dødsstraf. Den norske lov kan end ikke holde denne morderiske slyngel i fængsler i mere end 21 år. Da drabsmand tilsyneladende drømmer om at påbegynde en Tempelriddernes krig mod islam og kulturmarxismen, da vil Norges Politisk Korrekte justitssystem give ham 21 år, så han kan skrive sit manifest mens han rekrutterer frastødende skinheads for sin sag. Det Politisk Korrekte Norge kan måske smadre sig selv før man skader civilisationen endnu mere. 

I det 18. århundrede opfandt den europæiske civilisation den politiske frihed, lige i tide for at de amerikanske grundlæggende fædre kunne indføre den på dette kontinent. Det kontinentale Europa selv faldt tilbage i anarki i Den Franske Revolution, fulgt af Napoleons imperialisme. Napoleon dræbte så mange tyskere og russere at han antændte en nationalistisk hævndynamik mellem Tyskland og Frankrig og udløse den Fransk-Preussiske Krig, 1. Verdenskrig og derpå 2. Verdenskrig. 

Marxismen-Leninismen er blot endnu en version af europæisk imperialisme - grandios, overherredømme indstilling og villig til at dræbe og erobre.
Sovjet imperialismen faldt med Gorbachev, men kulturmarxismen er fortsat med af føre krig mod Vestens Civilisation. 

I sidste uge svingede pendulet tilbage. Uhyrerne fra Europas fortid brøler nu igen. Europas fjender er ikke dets fredelige kritikere, men de vil få skylden, fordi Venstrefløjen altid har brug for syndebukke. Det er således Obama opererer, og han lærte sit håndværk af Saul Alinsky, der igen lærte det af den hårdkogte Venstrefløj der går helt tilbage til Karl Marx.


Når vi ser pøbelmedierne i dette land gøre Sarah Palin, Michele Bachmann, Clarence Thomas til syndebukke, ja enhver der stiller spørgsmål ved Venstrefløjens magt, husk da at socialismen er en europæisk opfindelse. Marx, Lenin, Stalin var Euro-socialister. Endog Mao Zedong var en europæisk eksport.

Millioner af almindelige europæere bliver ved med at spekulere på hvad Helvede der er galt med deres styrende klasse, der har isoleret sig mod vælgerkontrollen. De er fastlåst til magten, ligesom Obama forsøger at fastholde den Venstreorienterede magt i United States.

Men svaret på Politisk Korrekt barbari er ikke mere barbari. 

Svaret er at vende tilbage til civiliserede love og værdier.

http://www.americanthinker.com/blog/2011/07/pandoras_box_in_norway.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails