søndag den 10. juli 2011

Pythoner og kvinder og terror

Bernie Planck
naked Sexy Woman With Burmese Python
For fire år siden skrev jeg en artikel om den skøbelige Devon Aoki, en lille sød ting med uskyldige øjne og en Burma Python slynget om sin sårbare, skrøbelige, lyshudede krop, lige klar til at 'spise' for en muslimsk trofast.
Formålet med at udstille skrøbelige unge, glathudede nøgne hvide kvinder er at narre muslimer hen til min hjemmeside. Hvis du klikker på det lille kort i sidebjælken (selvfølgelig på plancksconstant.org bloggen) vil du kunne se, at jeg har stor succes med at tiltrække muslimer fra hele verden til min blog.

Det er ikke tilstrækkeligt at jeg advarer vantro om den islamiske trussel vi står overfor, jeg håber også at overbevise nogle få muslimer om, at deres religion er barbarisk, tilbagestående, voldelig og en brutal ideologi der ikke kan tilpasse sig den moderne civilisation, og ikke burde være her, fordi de ikke vil blive budt velkommen, og de vil ikke blive lykkelige i vort land, hvis de forsøger at holde fast i deres primitive kultur og religiøse vaner.

Med hensyn til de muslimer, der bor her og som ønsker at gå på den vej som Gud har udstukket i Koranen, ja det vil kun føre til terrorisme. Jeg kan forstå, hvorfor nogen der blev født og opvokset i en 'geds'-forladt Mellemøstlig udørk i fattigdom og elendighed kunne vende sig mod terror af ren desperation, men hvorfor vil nogen der er født her, er blevet uddannet i vore skoler, er vokset op i vor kultur, har boet iblandt os i årtier dog ønske at ødelægge sit hjem og land?

Jo ganske enkelt for, hvis du er en hengiven muslim, da skal Islam styre; der kan ikke være nogen anden lov end Sharia. Det er derfor jeg advarer jer mod at blive nidkære. Gå ikke til moskeerne, bed ikke, gør ikke muslimske ting. Ellers er du fortabt.

Tænk på Wesan El-Hanafi, 33 år, født og opvokset på Brooklyn. Sidste år blev han arresteret sammen med Sabirhan Hasanoff, 34 og anklaget for et tilfælde at "konspiration for at skaffe materiale til støtte for en udenlandsk terrororganisation." Den ene var computeringeniør, den anden bogholder. Begge havde eksamener fra Baruch College, begge er gift og har børn. De klarede sig godt, var college uddannede professionelle, og blev anset som moderate muslimer.


El-Hanafi sværgede troskab tusinder af gange i skolen,legede med amerikanske venner, havde et godt arbejde og familie, han udlevede den amerikanske drøm. Men det er ikke nok for hengivne muslimer.


Note


To United States statsborgere der bor på Brooklyn, New York, er blevet arresteret og anklaget for forsøg på at hjælpe Al Queda terrorister. 
Ifølge anklagen som CBS har kendskab til, er mændene, Wesam El-Hanafi, 33, og Sabirhan Hasanoff, 34, anklaget for et tilfælde af "konspiration for at skaffe materiale til støtte for en udenlandsk terrororganisation."
Anklagen kan medføre fængsel på max. 15 år.

"De anklagede ville, og gik ind på, at forsyne al Queda med, blandt andet, computerudstyr og hjælpetjenester og valuta, selvom de vidste at al Queda har været og er beskæftiget med terroraktiviteter." Lyder anklagen
...
El-Hanafi blev født og er vokset op i Brooklyn. Hasanoff har U.S. og australsk statsborgerskab, ifølge anklageskriftet.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails