onsdag den 27. juli 2011

Mord - Himlen eller Helvede - hvad siger religionen?

Den sjældne Amish drabsmand


Bernie Planck

Jo, Virginia der er onde kristne. Der eksisterer virkelig i den moderne verden kristne der har begået massemord, men disse er faktisk sjældne individer. Og jovist, er der jøder, buddhister og hinduer der på samme vis er gået bersærk og har myrdet dusinvis af uskyldige.Igen er disse individer sjældne.

Der er mordere selv blandt Amish folket, skønt i de sidste få hundrede år i dette land har jeg kun kunnet finde en Amish der er blevet fundet skyldig i mord.

Når det drejer sig om Amish, hvis en person gør noget ondt og er Amish, da bliver han udstødt og kan ikke finde tilflugt blandt sit eget folk. Hvis personen der gør noget ondt ikke er Amish, bliver han tilgivet og hævnfølelse skal ikke fæstne bo i deres hjerter.


I alle tilfælde fejrer ingen religiøs gruppe det når en morderisk vrede forårsager mord på snesevis eller hundreder af uskyldige. Undtagen en. Der er en særlig gruppe der nyder massakrer og kaos. Da det blev afsløret at muslimerne var ansvarlige for det tragiske slagteri den 9. september var der glæde, munterhed og endog dans i gaderne hos mange i den muslimske verden.


Selv de muslimer der tilsyneladende fordømte terroristerne påpegede alligevel, at vi på en måde selv bar skylden på grund af vor støtte til Israel, vor tilstedeværelse i muslimske lande eller på grund af ødelæggelsen af det Osmanniske Imperium i 1918 ved vantro, eller nogen anden indbildt krænkelse mod islamisk værdighed. Med hensyn til muslimske selvmordsbombere, vil de komme i Helvedet? Ikke ifølge Islam.

Jovist eksisterer der i verden kristne der fortolker deres tro forkert og går ud på drabsturne, men disse er virkelig sjældne af finde.

Jovist eksisterer der i den muslimske verden de som fortolker deres tro forkert og går ud på drabsturne, Sørgeligt nok er de ikke så sjældne.

Noter

Crime Library on truTV.com, Edward D. Gingerich: Den eneste Amish dømt for mord
Om torsdagen den 18. marts 1992, myrdede en mand fra Pennsyvania ved navn Edward Gingerich sin hustru, mend deres børn så til i rædsel. Forbrydelsens brutalitet chokerede Amish samfundet og nationen...

En sørgende bedstefader fortalte de unge slægtning at de ikke skulle havde den morder der skød fem i massakre i en Amisk skoleklasse, sagde en pastor om onsdagen.
"Da vi stod ved siden af liget af denne 13-årige pige, belærte bedstefaderen de unge drenge ved at påpege og sige til familien, 'Vi må ikke tænke ondt om denne mand,'" fortalte præsten Robert Schenck CNN.


Snopes, Palæstinensere danser i gaderne 9. september
Eason Jordan, CNN's Chief News Executive, bekræftede at videon der blev sendt på CNN (af palæstinensiske drenge der danser i gaderne) faktisk blev optaget om tirsdagen den 11. september 2001, i Østjherusalem af et Reuters TV-hold. 
Jeg burde nævne, at der var grupper i de muslimske samfund der viste solidaritet med amerikanerne 11/9, men de var ikke muslimer. Fotoet her er taget i Bangladesh den 11.09. Imidlertid vil du ikke kunne se et eneste ansigt med fuldskæg. Disse mennesker er sandsynligvis hinduer (der udgør næsten 10% af befolkningen i Bangladesh).

bangladesh peace march on 9/11
Fredsmarch 9/11 - Dhaka, Bangladesh (Reuters)
Photo Found at: World Trade Center Memorial
Når du detonerer eksplosiver der er bundet til din torso, og dermed øjeblikkeligt fjerner hovederne på mennesker i en bus eller sprænger børn i stumper og stykker i en børnehave, kommer du da i Himlen eller Helvede? Er du en martyr eller en morder? Helt eller kujon?

Mens svaret forekommer soleklart for nogle er det et det helt klart noget der har gjort Imam Abdul Raud, han der står bage kontroversen med Moskeen på Ground Zero, perpleks, da han blev stillet spørgsmålet  af Barbara Walters i hendes TV-særprogram om Himlen.

Som svar på spørgsmålet om, hvorvidt selvmordsbombere kommer i Himlen sagde Imam Rauf, "En af de ting vi har fået undervisning om er aldrig at sige at nogen vil komme i Helveder eller nogen vil komme i Himlen. Det er op til Gud at bestemme."

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Vi behøver ikke gå længere tilbage end til Christian den Fjerde.
Han kæmpede bravt mod katolikkerne.

falkeøje

Related Posts with Thumbnails