torsdag den 21. juli 2011

Hvem vil ødelægge Murdoch, og hvorfor?

Venstrefløjssammensværgelsen for at ødelægge Murdoch


Dr. Samuel L. Blumenfeld


Jo mere vi finder ud af telefonaflytningsaktiviteterne, der fandt sted ved Murdochs populære britiske tabloidavis, News of the World, des mere tydeligt bliver det for denne skribent, at det var et insider job med det formål at ødelægge avisen og ydmyge dens konservative ejer.
På hvilket grundlag rejser jeg så de formodninger? Ifølge Alan Rusbridger fra den venstreorienterede Guardian avis, var han klar over den ulovlige hacking for to og et halvt år siden. Hvordan vidste han det? Tilsyneladende fra en muldvarp. Og det viser sig at Guardian var den første avis der lancerede historien den 4. juli. Med andre ord havde Guardian en informant om hvad der foregik på News of the World, i 2,5 år.

Derfor må spørgsmålet være: Hvilken journalist eller journalister blev hyret for 2,5 år siden af News of the World? Hvem af dem var beskæftiget med ulovlig telefonaflytning? Infiltrerede de avisen for at ødelægge den? Og hvorfor ventede Guardian 2,5 år før man lod 'bomben' gå af? Ventede de blot på at ulovlighederne var så forbryderiske at de ville forårsage alvorlig skade på Murdochs News Corp?

Disse er spørgsmålene, der skal besvares, dersom vi skal komme til bunds i denne konspiration. Som vi ved holder den radikale venstrefløj sig ikke tilbage med at benytte sådanne metoder for at ødelægge dens fjender. Og som vi også ved, er de fleste konservative ikke klar over, at sådanne snedige metoder benyttes mod dem. Tilsyneladende var Murdoch, hans søn James, og chefredaktøren for News of the World, Rebekah Brooks, sårbare overfor en sådan lumsk infiltration.

De af os der forstår, hvordan konspirationer udarbejdes er ikke overraskede når sådanne skandaler pludselig dukker op - som ud af intet. Tilsyneladende godkendte, hverken Rupert Murdoch, eller hans søn James den ulovlige aflytning af deres journalister, da der ikke er nogen antydning af, at dette blev gjort med nogen andre af Murdochs tidsskrifter før denne hændelse. News of the World var allerede Storbritanniens mest populære tabloidavis. Det havde ikke brug for at gøre noget ulovligt for at finde sine historier. Og da Guardian står centralt i denne sag, da må man spørge den venstre-radikal avis: Hvad vidste den, og hvornår vidste den det, og hvem gav dem information om det?

Faktisk kan selve nøglen til konspirationen måske være Alan Rusbridger (Guardians chefredaktør - synopsis oplysning)selv, der synes at vide mere om, hvad der foregik på News of the World, end dennes ejer, Rupert Murdoch, eller hans chefredaktør Rebekah Brooks, der er blevet arresteret på anklager om korruption og aflytning.

Allerede nu, i United States, er Wall Street Journal, New York Post og Fox News målet for undersøgelser af vor 'uafhængige' chefanklager Mr. Holder. Venstrefløjspolitikere går efter Murdochs hoved. Nu er deres chance for at reducere magten og indflydelsen fra Fox News der.

Men medmindre, og indtil Murdoch og hans medarbejdere foretager deres egen undersøgelse af infiltrationen af deres egen avis af radikale fra venstrefløjen, vil de blive ved med at blive beskyldt for noget de intet kendte til, indtil Guardian lod det eksplodere i deres ansigter. The New York Post, der er ret så gode til at afsløre bedrag, burde gå efter denne historie, og det med fuld udblæsning.

Hvem var journalisterne der var 'ansat' i disse ulovlige aktiviteter? Hvornår blev de ansat? Hvad var deres baggrund? Hvem var Guardians informanter? Og hvordan var de i stand til at narre alle, herunder Rupert Murdoch? Forhåbentlig vil vi komme frem til nogle svar i de kommende dage.
Dr. Samuel L. Blumenfeld
Dr. Samuel L. Blumenfeld

Read more: The left-wing conspiracy to destroy Murdoch http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=323877#ixzz1ScqOmIpV

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails