fredag den 1. juli 2011

Sexslaver i islam - helst blondiner

Russiske blondiner søges som islamiske sexslaver


Når muslimske sheiker diskuterer emnet, det at holde kvinder som sexslaver, der er tilladt ifølge Koranen, da bliver det en anelse for politisk korrekt efter flertallet af muslimernes smag, de har for lang tid siden har glemt, at slaveriet er en veletableret institution i Islam.
 
Saudiarabien forlod officielt slaveriet så sent som 1962, ikke fordi Islam tvang saudierne til det, men fordi saudierne ønskede at redde ansigt ved en internationalt fordømmelse af slaveriet. Men nu kræver nogle muslimer det skal tilbage. Derfor er muslimske spinmestre i gang med at tale for det pinlige, men lovlige, problem gennem muslimske kvinders mæle.

En kuwaitisk kvinder der kaldes en "aktivist" og tidligere kandidat til Parlamentet i Kuwait, talte til Kuwait Times om indførelsen af en ny lov der giver mænd lov til at købe og sælge ikke-muslimske piger, indfanget ved jihad, som sexslaver for at beskytte muslimske mænd med den fordærvende seksuelle umoralitet. Det arabiske Al Arabiya havde flere detaljer om, hvad denne kvinde, Salwa al-Mutairi, går ind for:

Fru Mutairi var så rar at sætte minimumsalderen til 15 år for slavepigerne, kristne, jøder eller andre der sælges. Hun krævede en øjeblikkelig oprettelse af slavesalgskontorer ligesom kontorerne for stuepigerne, hvor slavepigerne ville tjene den forbløffende sum af 50 kuwaitiske Dinar om måneden for at lave mad, gøre rent, passe børnene og være hustruens slave hele dagen. Men hendes job er ikke kun det; om natten, når Mutairi ikke er i 'stemning,' da vil hende mand ikke skulle flakke rundt langt væk fra hjemmet, da det er halal (kosher) for manden at have sex med slavepigerne, uden at de er gift eller uden nogen papirer, for at han kan få tilfredsstillet sine seksuelle glædesbehov. Det er bedre at være hjemme under hustruens og børnenes vagtsomme blikke, og så for blot 50 dinar om måneden.


Mutairi var især interesseret i russiske slavepiger da muslimske mænd foretrækker blondiner. Russiske, europæiske og amerikanske blonde kvinder, pas på, muslimerne kommer!

Planen er, at muslimer i Tetjenien skal bortføre russiske piger under en jihad operation, og derpå sælge dem til kuwaiterne. Prisen for salget af hende skulle, efter en vurdering, være 2500 kuwaitiske dinars.

Mutairi der betragter ikke-muslimske piger som undermennesker talte til kameraet som en frelst "fri" muslimsk kvinde og benyttede udtrykket "den frie kvinde" når hun omtalte sig selv og alle muslimske kvinder, mens hun var iført sin sorte islamiske klædning der dækkede alt undtagen hendes ansigt, mens hun talte varmt for denne form for moralsk vanvid som en ret fra Allah til muslimerne. 


Desværre er Mutairi ikke den eneste muslimske kvinder der går ind for at vantro kvinder skal være sexslaver; der har været andre, der er gået ind for voldtægt af jødiske kvinder på arabisk TV. I mine samtaler med nogle muslimske kvinder og piger, lige her i U.S., har jeg set nogle af de samme synspunkter gentaget, hvor de forsvarer polygami, midlertidige og glædesægteskaber for mænd mens de er tavse om piskningen og steningen for utroskab i den muslimske verden.

Ifølge Sharias moral da er det at eje en slave, mod dennes vilje, til sex og husarbejde ikke moralsk forkert, men at have haft sex, efter aftale, mellem to der elsker hinanden før ægteskabet er grund nok til alvorlige og ydmygende straffe. Budskabet er, at kvinder aldrig selv skal vælge deres elskere - at lysten kun gælder mænd. Tilfældigvis er det ulovligt at fejre Valentins dag i Saudiarabien; sex og kærlighed bør ikke blandes sammen når det gælder Sharia.

Jeg tror fru Mutairi ubevidst har løst problemet med islamisk terror, da muslimske mænd med alle disse sexslaver fra Tetjenien ikke længere vil være interesseret i at dø for at opnå Allahs belønning med 72 jomfruer i himlen. Dermed kunne Mutairi, afslutte jihad som et hele, og hvis jihad afsluttes da vil det at kunne skaffe kvindelige slaver også afsluttes. Det vil skabe en mangel på slavepiger til jihadisterne! Nuvel, det problem kan løses senere hen, hvem vil dog bekymre sig om fremtidens mangel. Mutairis mænd ønsker sine slaver og han ønsker dem nu!

En lidt mere alvorlig bemærkning, ved at se en kvinde som Mutairi da mindes vi om de nedværdigede hustruer til de som bortførte Elizabeth Smart og Jaycee Dugard. Grunden til at det lykkedes sådanne bortførere, og de ikke blev afsløret i årevis var at deres mentalt syge hustruer var villige til at se gennem fingre med det, og optrådte som mødre for de stakkels fattige piger.  

Mutairi repræsenterer det værste hos kvinder: Hun sælger sin sjæl og sine medsøstre for at få respekt og opmærksomhed i den muslimske verden, der så absolut ingen respket og nåde vil vise hende.

Det som der tales varmt for her er ikke noget nyt i Islam; det er blot at lovliggøre det som allerede er sket med kristne piger i Egypten, Sudan og i Mellemøsten. Kristne piger bliver bortført, tvangsgiftet med muslimske mænd og derpå smidt bort som affald efter de har fået nogle børn, og meddelt de er muslimer. Disse piger får ikke længere lov til at komme tilbage til kristendommen ifølge den egyptiske lov, og børnene bliver muslimer og faderens ejendom.

Tro ikke blot et øjeblik, at Mutairi er en kugleskør kvinde fra Kuwait; jeg tror islamisterne afprøver terrænet for at få de muslimske samfund i overensstemmelse med de religiøse rettigheder som de føler de burde vende tilbage til.

Den moralske nedgang, som de som elsker Sharia går ind for, når nye lavpunkter hver dag. Jeg er frastødt af den mangel på barmhjertighed, umenneskeligheden og grusomheden som jeg læser om i arabiske medier hver dag.

Respekt for menneskerettigheder eller fred har aldrig været en værdinorm man går ind for i den muslimske verden, der nu protesterer for at få frihed og demokrati. Med Shariaens etik og værdier vil den muslimske verden aldrig få fred, frihed eller demokrati. Jeg er bedrøvet over tilstanden i den islamiske vernde, og bedrøvet på muslimernes vegne, men de vil komme til at høste hvad de har sået. 


Nonie Darwish is the author “Cruel and usual Punishment” and the President of FormerMuslimsUnited.org.


http://frontpagemag.com/2011/06/13/russian-blonds-wanted-for-islamic-sexual-slavery/2/

1 kommentar:

Blondiner sagde ...

Blondiner har det sjovest!

Related Posts with Thumbnails