søndag den 10. april 2011

Adgang forbudt - muslimske byområder

Bernie Planck
I går skrev jeg at muslimer i Frankrig ikke kan være gode borgere i deres eget land. Sandheden er at de er de værste fjender af deres eget land.

Der er områder i Frankrig der ikke længere tilhører den franske stat. Den franske regering kalder med ved en eufemisme Zones Urbaines Sensibles eller: Følsomme By Områder, eller på mere direkte sprog: Ingen Adgang Zoner, eller skal vi sige det som det er: Muslimske Områder. 

I 2006 var der i Frankrig flere end 750 sådanne områder med et regeringskort der angiver dem således, at hvis du er dum nok til at ønske at blive voldtaget, mishandlet eller slået ihjel, da skal du blot besøge et af disse områder på listen.
Muslim ruled no go zones in France
Nogle af mine læsere kan måske huske at i min artikel Hvornår er der for mange muslimer at vi bemærkede: (se også denne på synopsis)
Når muslimer når op på 10% af befolkningen vil de forøge lovløsheden som et middel til at beklage sig over deres forhold (Paris -bilafbrændinger mv) Enhver ikke-muslimsk handling der krænker Islam vil resultere i opstande og trusler (Amsterdam - Muhammad-tegningerne).

Selvfølgelig er dette ikke kun et fransk problem; utallige lande med flere end 2 eller 3% af deres befolkning som muslimer har 'ikke adgang zoner.' De er meget lette at få øje på: Områder hvor politiet, brandvæsen, ambulancer, redningsvæsen eller myndigheder er bange for at komme ind fordi de er alt for voldelige og farlige. >Det er sandt -- for farlige selv for politiet.

Med tiden når der er tilstrækkeligt af disse islamiske ministater, overtager muslimerne den totale kontrol af hele landet. Dette er sket i mange lande i fortiden der engang var ikke-muslimske.

De følgende muslimske flertals lande var engang med muslimske minoriteter: Egypten, Persien, Afghanistan, Irak, Tyrkiet, Indonesien, Nigeria, Sudan, Algeriet, Marokko, Malaysia, Uzbekistan, Syrien, Kazakhstan, Niger, Burkina Faso, Mali Senegal, Tunesien, Guinea, Somalia, Azarbaijan, Tajikistan, Sierra Leoone, Libyen Jordan, Kirgisistan, Turkmenistan, Tchad, Libanon, Albanien, Mauritanien, Kosovo, Gambia, Komorerme, Djibouti og Maldiverne.

Se denne video, det varer ikke læng før Frankrig er en muslimsk nation.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails