tirsdag den 26. april 2011

Castro og Carter hvilket par!

Carter Charmerer Castro Brødrene


Ved at imødekomme en invitation fra Castro brødrene besøgte Jimmy Carter Cuba for et par uger siden. 

"Vi hilste på hinanden som gamle venner" stønnede Carter om sit møde med Fidel Castro.

"I 2002 modtog jeg ham på det varmeste," gensvarede Castro. "Nu har jeg igen givet udtryk for min respekt og agtelse for ham." "Jimmy Carter var den bedste af alle U.S. præsidenter," udtalte Raul Castro, mens han jovialt hilste personligt på sin amerikanske gæst


Jimmy Carter fortjente al denne varme og jovialitet fra Cubas Stalinistiske herskere ved at gøre alt i sin magt for at fjerne den såkaldte embargo mod dem. "Embargoen mod Cuba er den dummeste lov der nogen sinde er vedtaget i US," bemærkede Carter i 2002. Og alligevel gik Jimmy Carter ind for flere økonomiske sanktioner mod flere lande, end nogen anden amerikansk præsident i moderne tid. Disse sanktioner var imod Chile, Iran, Rhodesia, Nicaragua, Sydafrika, Paraguay og Uruguay. Præsident Carter var i ekstrem grad selektiv i indførelsen af hans sanktioner, det må man lade ham. Han var nemlig omhyggelig med kun at straffe U.S. allierede.

På Cuba tog Carter sig også tid til at besøge og trøste nogle efterladte cubanske familier. Ifølge Kommunismens Sorte Bog (der ikke er nogen del af en højrefløjskonspiration), myrdede de cubanske værter 12-14000 cubanere ved skydning. Ifølge Freedom House, har over en halv million cubanere lidt i Castros forskellige Gulags, fangekældre og torturkamre, en fængslingsrate der er højere end Stalins. Ifølge lærde og forskere ved Cuba Archive, nærmer Castro regimets totale dødshøst - gennem tortur, gennembankninger i fængsler, henrettelsespelotoner, maskingeværnedskydninger af flygtende, druknende mv. - sig 100000.

Derfor ser det ud til at præsident Carter ikke kan have svært ved at finde cubanske familier han kan mødes med, som har lidt tab af familiemedlemmer. Og han mødte virkelig de sørgende familier af nogle fanger født på Cuba. Men disse fanger afsonede tiden i US fængsler efter domfældelse af US dommere for spioneri mod den nation der valgte Jimmy Carter som præsident og for planer om at myrde hans landsmænd. Disse cubanere, ser du, er altså dem der virkelig berørte Carter inderste hjerte.

Lidt baggrund: Den 14. september 1998 afdækkede FBI en Castro spionring i Miami og arresterede ti af dem. Fem blev dømt af US domstole (hvorfra cubanske-amerikanere uden skrupler blev udeladt) og blev kendt som "The Cuban Five," i Castrosk sprogbrug. Ifølge FBI optegnelser var disse spioner engageret i, blandt andet:

  • Indsamle effterretninger mod Boca Chica Lufvåbenbasen i Key West, McDill Luftbasen i Tampa, og hovedkvarteret for US Southern Command i Homestead, Florida.
  • Indsamling af navne, hjemadresser og lægelige arkiver af US Southern Commandos topofficerer sammen med hundredvis af officerer udstationeret ved Boca Chica. 
  • At infiltrere US Southern Commandos hovedkvarter.
  • Sende brevbomber til cubanske amerikanere.
  • Lokalisere landingssteder i Florida for indsmugling af eksplosiver.

En af disse Castro agenter, Gerardo Hernandez, infiltrerede også den cubanske-eksil gruppe Brothers to the Rescue, der fløj ubevæbnede Cessna fly for at redde cubanske flygtninge på tømmerflåder i farvandene ved Florida, også kendt som "kirkegården uden kors." Man anslår at antallet af cubanere der døde en skrækkelig død på denne "kirkegård uden kors" løber fra 30000 - 500000. Brothers to the Rescue kaster ofte blomster i havet for de som de ikke nåede at redde.

Disse piloter risikerede næsten dagligt livet ved at flyve over stæderne, på vagt og ved at lede Coast Guard til de balseros de kunne finde, og redde tusinder af disse desperate mennesker fra at komme med i den skrækkelige statitstik. (Før Castros Revolution havde Cuba flere indvandrere målt i befolkningstal end US)
I februar 1996 fuldførte Castro agenten Gerardo Hernandez sin mission med at overdrage flyveplanen til Castro for en af Brother's humanitære flyvninger. Med denne information i hænde, hilste Cubas Top Guns og gik i aktion. De sprang ind i deres MIG jagerfly og tappert smadrede de i småstykker de langsomme og yderst forsvarsløse Cessnafly. Fire medlemmer af de humanitære flyvninger blev således myrdet med koldt blod. MIG'er mod Cessnas; kanoner og raketter mod blomster.

Tre af disse myrdede mænd var U.S. borgere, den ene en dekoreret Vietnam veteran. Den anden var lovligt bosiddende i US. Der eksisterer ingen beretning om at Jimmy Carter nogensinde har mødt deres familier. Men i Havana mødtes Carter storsmilende med familien til den mand der i en US domstol blev dømt som værende medhjælpende til mordet på dem, og med selve Raul Castro, der personlig gav ordre til nedskydningen af de forsvarsløse Cessnas.

"Jeg havde lejlighed til at mødes med familierne til de fem cubanske patrioter," sagde Carter under et interview med Castros medieapparatchiks denne uge (Hernandez var blandt dem). "Med deres hustruer og deres mødre ...jeg er udmærket klar over begrænsningerne i US. juridiske system, men håber at præsident Obama vil benåde dem. Han kender min mening om dette emne, at retssagen med Cuban Five var meget tvivlsom, at mange normer blev krænket."

Tilsyneladende er Carter mindre kendt med begrænsningerne i Cubans retssystem, hvis man kan kalde det det.

I Castros trældom bliver folk sendt til skydning og fængsel baseret på Che Guevaras berømte diktat: "Juridisk bevis er en arkaisk borgerlig detalje. Vi retsforfølger og henretter ud fra en revolutionær overbevisning!" 

For at nævne det igen så var det dette system der fængslede flere fanger end Stalin.

Således, under et interview med en Castro apparatchick i Havana fandt Carter det passende at forhåne "begrænsningerne i U.S. retssystemet," og hyldede Castros KGB optrænede og US dømte spioner som værende "patrioter."

Det kan ikke undre at P.J. Rourke så berømt døbte Jimmy Carter, "den mest 'eks-' af Amerikas ekspræsidenter." 


Humberto Fontova


http://frontpagemag.com/2011/04/05/carter-charms-the-castro-brothers/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails