torsdag den 7. april 2011

Om at brænde Koranen korrekt

Bernie Planck


For det første så lad os læse, hvad den mest foragtelige rygradsmanglende amerikanske præsident i vor historie har sagt vedrørende, såvel Koran afbrændingen som drabene på FN medarbejderne i Afghanistan som gengældelse. Derpå vil vi tilbyde, hvad han burde have sagt:

"Vanhelligelsen af enhver hellig tekst, herunder Koranen, er en yderst ekstrem intolerant handling og hyklerisk," sagde Obama lørdag aften. Syv FN medarbejdere og vagter blev dræbt i det nordlige Afghanistan i byen Mazar-e-Sharif om fredagen da horder at mennesker protesterede mod den fundamentalistiske præst Terry Jones' vanhelligelse og det blev til vold og angreb mod bygningen, hvor verdenssamfundets medarbejdere arbejdede. Obama tilføjede imidlertid, "At angribe og dræbe uskyldige mennesker som svar er oprørende."
"Ingen religion tolererer nedslagtning og halshugning af uskyldige mennesker og der er intet der kan retfærdiggøre en sådan afskyelig og vanærende handling."

burning the Quran
Photo Credit: Gates of Vienna
 
Her følger så hvad Obama, hvis han ville være sanddru i hjertet, og havde modet til at ytre det, burde have sagt:
“Afbrændingen af en trykt kopi, ikke den originale, af enhver hellig tekst er blot en dynge papir, der bliver brændt og de islamiske lande skiller sig rutinemæssigt af med slidte og medtagne kopier af Koranen ved at brænde dem. (1)

"Tror du virkelig at der er en elefant gravplads med millioner af brugte Koraner hvor de opbevares i al evighed? Men jeg vil fortælle dig, hvad der er en ekstrem intolerant handling og hyklerisk: At dræbe nogen på grund af det. Ingen religion tolererer nedslagtningen og halshugningen af uskyldige mennesker, og så vidt vi ved er Islam ingen religion.

Som Muslim er jeg krænket over de vanærende og foragtelige mord på FN medarbejderne."


Med en hilsen af turbanen Hat Tip til Acharya S ved Freethought Nation News and Commentary.

Note 

1.

The Weekly Standard, 9 Sep 2010, Hvordan skiller man sig mest korrekt af med en Koran?


At brænde Koranen er den eneste respektfulde måde at skille sig af med Den Hellige Bog. Hvis for eksempel en studerende lærer kalligrafi og kopierer sider fra Koranen har han ikke lov til at smide de papirer bort. Han skal brænde dem i respekt for Koranen. Så faktisk gjorde manden i Florida muslimerne en tjeneste ved at skille af med adskillige kopier af Koranen på den rigtige måde.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails