søndag den 3. april 2011

Koran afbrænding og mord på uskyldige

Bernie Planck


Det er nu dag 2 efter at muslimer fandt ud af, at en kirke i Florida brændte et eksemplar af Koranen og mindst ni flere døde i optøjer i Afghanistan.

Nogle har givet præsten skylden for dødsfaldene. Lad mig forklare de som er så lettroende, at de tror på det.
riots in Afghanistan over Quran burning
Photo Credit: CBCNews

I landdistriktet i det østlige Kentucky dræbte Stanley Neace, 47, i september sin hustru sin steddatter og tre naboer med et haglgevær før han skød sig selv. Grunden? Han brød sig ikke om den måde hans hustru tilberedte hans æg. (1)

Hans hustru vidste han var uligevægtig og let blev ophidset over ganske almindelige småproblemer. Burde hun have været mere omhyggelig da hun tilberedte hans morgenmad? Burde hun ikke have forudset, hvad der kunne ske? Er hun på nogen måde ansvarlig for hans vrede og mordene på personer der intet har med sagen at gøre?

Ingen rask, intelligent person ville mene det. Selvfølgelig var det hendes kogekunst der igangsatte den morderiske vrede der fulgte, men hun var ikke ansvarlig. Skylden ligger udelukkende på morderen.

Hele sandheden er, at Stanley Neace var opsat på at dræbe nogen, og kun manglede en anledning til at gå amok. Det kunne være hvad som helst. Måden hun hilste godmorgen på, eller farven på hendes kjole - denne gang var det morgenmaden. Men i virkeligheden havde det intet med hende eller morgenmaden at gøre. Han var blot kugleskør.


Muslimerne i Afghanistan har det ikke godt med vesterlændinge. De var opsat på at dræbe og manglede blot noget der kunne få dem i gang. Det kunne have været karikaturtegninger, det kunne have været det at spise en skinkesandwch nær en moske. Denne gang var det en Koran afbrændning. Men i virkeligheden har det intet med kirken i Florida der brændte Koranen at gøre. De er jo blot muslimer.

Forresten er disse afghanske muslimer på mordtogt ikke medlemmer af al-Queda eller nogen anden terror organisation; de er bare helt almindelige typiske muslimer.
I den forbindelse så se denne artikel: Bibler brændes hver dag af muslimer.

Note

1.

RTT News, Mand dræber sig selv, hustru og fem andre på grund af vrede over morgenmaden

Øjenvidner sagde at Neace blev ophidset over sin morgenmad og skød sin hustru efter han havde fulgt efter hende da hun løb ind i naboens trailer, og skød også de tre andre der. Det siges at han derpå gik hjem og skød sig selv en time efter da politiet ankom.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails