mandag den 25. april 2011

Spis spaghetti på en besynderlig vis

Bernie Planck
woman in burqa eating pizza
Photo Credit: wn.com

I min artikel Krænker kropsscannere jødisk lov,? talte vi om chassid shoteh, det fromme fjols, som Mishna beskriver som en ødelægger af verden.

Som et eksempel er en Chassid Shoteh en mand der nægter at redde en druknende kvindes liv, fordi hun er nøgen og af blufærdighedshensyn ønsker han ikke at se på hende. Dette er sådanne religiøse idioter der mener at jødisk lov er vigtigere end livet -- det er det ikke. Mens hensynsfuldhed er vigtig, er det moralsk forkert at lade nogen dø eller lide af hensyn til hensynsfuldhed.

På lignende vis er muslimske kvinder der dækker sig selv til, fordi de tror at anstændighed er vigtigere end sikkerhed (køre på scooter i en burqa), eller sundheden (vitamin D3 mangel fra mangel på påvirkning af sollys), eller komfort (gå rundt i middagsheden fuldstændig tildækket), fromme idioter.

Overvej det fuldstændig absurde i det følgende:

Har du nogensinde set noget så åndsvagt i hele dit liv? Hvis det at være iført hijab var noget man gjorde frivilligt, ville almindelig sund fornuft da ikke tillade dem at spise med værdighed? Det jeg kan se er kvinder der er angste for at være utildækkede så angste så de gør sig selv til grin helt og aldeles. Enten er de religiøse idioter eller deres mænds fanger.


Lige en lille note om titlen på YouTube videoen, "Arab Woman Eating Spaghetti - Funny!" Faktisk kan man ikke afgøre om det er arabere eller endog kvinder. I sandhed er det mere sørgeligt end morsomt. Jeg læste en kommentar om, at det kunne være vantro der forsøger at få muslimske kvinder til at virke latterlige; men hvorfor skulle vantro dog bekymre sig, da muslimerne er eminent i stand til at gøre sig selv til grin uden hjælp fra andre?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails