torsdag den 21. april 2011

U.S. Spioner hæmmer Irans våbeneksport

Har U.S., Internationale Spioner infiltreret Iran?

Ny information vedrørende det iranske fly der blev tvunget til at lande i Tyrkiet i i sidste måned kan bekræfte formodningen om internationale hemmelige operationer indenfor regimet.

I sidste måned, som det er blevet rapporteret, blev et lastfly ejet af Irans Revolutions Garde eksorteret til Diyarbakir lufthavnen og tvunget til at lande af en lille formation af tyrkiske jagerfly. Flyet, der siges at være på vej til Syrien medførte 600 kg. eksplosiver, raketaffyringsudstyr, mortere, Kalashnikovs og cirka 560 millioner dollars. Tyrkiets regering hævder de havde fået tip af adskillige kilder, herunder en amerikansk militærkilde, der forlangte at lastflyets pilot skulle tvinges til at lande på tyrkisk jord.

De tyrkiske myndigheder menes at have krævet en liste over flyets indhold af det iranske regime som modsvar på dets krav om at flyet og dets indhold returneres. Indtil nu har det iranske regime ikke svaret, sandsynligvis af frygt for, at hvis en sådan liste afleveres ville det dermed indrømme, at det faktisk vovede at flyve over tyrkisk luftrum for at aflevere våben og penge til Libanon, Syrien og Hezbollah.

Det spørgsmål der er tilbage er: Hvordan havde U.S. og internationale efterretningskilder adgang til disse informationer? Er der en muldvarpe(e) i de mest klassificerede sikkerhedssektorer i Revolutionsgarden?

Dusinvis flere eksempler er kommet for dagens lys og således gjort det klart, at ikke alene er Revolutionsgarden blevet svækket, men også selve den øverste ledelse i landet. For eksempel:
Forskellige atomeksperter og militærkommandører er flygtet, f.eks. den tidligere Brigadegeneral Ali-Reza Asgari fra Revolutionsgarden, der også var tidligere viceforsvarsminister.
Den mystiske eksplosion i Teherans forstæder i sommeren 2008, der ødelagde en Revolutionsgarde konvoj der medførte militær udstyr beregnet til Hexzbollah i Libanon og dræbte minds 15 og sårede snesevis flere. (læs denne artikel på synopsis)

En lignende eksplosion i 2010 ved Irans Shabab 3 Ballistiske missil depot på en base hos Revolutionsgarden i den vestlige provins Lurestan i Iran. Flere end 18 blev dræbt og mange såret sammen med ødelæggelsen af mange missiler.


Stuxnet virussen der inficerede de iranske kernekraftfaciliteter blev højst sandsynligt påført ved en hjælper på stedet.

Rapporter pegede på en informant indenfor Garden efter en ulovlig iransk sending af raketter og granater beregnet til Gambia blev opdaget i Nigeria i oktober, og Quds Force kommandør Azim Aghajani, der skulle forestille at være forretningsmand, blev efterfølgende arresteret.
I løbet af de sidste måneder har værdifuld information om Iran hjulpet med til konfiskationen af adskillige skibe og fly, der medførte våben og eksplosiver enten til Iran eller fra Iran til Mellemøsten og Afrika.En sådan episode fandt sted i sidste måned: Malaysisk politi pågreb mistænkeligt udstyr som man fandt i to containere fra et skib der forlod en kinesisk havn på vej mod Iran. Udstyret skulle angiveligt være beregnet til atomvåben.

Det er vigtig at notere sig, at Kina har samarbejdet med det radikale styre i Iran lige siden den Islamiske Revolution i 1979, og i dag fortsætter med at hjælpe Iran med dets atomambitioner. (Jeg har afgivet adskillige rapporter om præcis det til CIA i løbet af den tid jeg arbejde som spion indenfor Revolutionsgarden, og har afsløret den kinesiske forbindelse i min bog, A Time to Betray.) Kina er fortsat med at  levere våben til Revolutionsgarden trods U.S: våbenembargoen - og har endog trænet Gardens medlemmer på en base i Kina. Kineserne har også leveret Silkworm missiler til Iran, der har truet sikkerheden i Den Persiske Gulf. Kina har gjort alt dette mens man offentligt har benægtet nogen for for samarbejde.

De seneste begivenheder har tvunget Irans efterretnings og sikkerhedstjeneste til at lave udførligt offentligt omtalte razziaer i deres hierarki med regelmæssige mellemrum for at finde "spionerne" indenfor.

Indtil nu har ikke en eneste sektor af regimet - herunder parlamentet, præsidentens kontor, og den øverste leder, der er kommandør over de væbnede styrker og der har overopsyn med alle aspekter af regimet - stillet spørgsmål ved nogen af hændelserne: Ikke den tvungne landing af flyet i Tyrkiet, eksplosionerne i Iran, opbringningen af alle lastskibene i internationalt farvand, lasterne med våben eller så mange af de andre episoder.

Skønt mange tapre mænd og kvinder indenfor og udenfor Iran risikerer deres liv hver eneste dag for at hjælpe med til at stå op imod dette onde regime da bliver de iranske ledere - med deres samabrejdspartnere i Kina og Nordkorea - i stand til at komme nærmere at få en atombombe. Det er vort ansvar for menneskeheden og for fremtidige generationer at hjælpe iranerne med at styrte dette 'messianske' regime før det er for sent for os alle.


Reza Kahlili is a pseudonym for an ex-CIA spy who requires anonymity for safety reasons. A Time to Betray, his book about his double life as a CIA agent in Iran’s Revolutionary Guards, was published by Simon & Schuster on April 6.


http://pajamasmedia.com/blog/have-u-s-international-spies-penetrated-deep-within-iran/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails