fredag den 8. april 2011

Feminismens skyggeside

Forfattere ønsker at feminismen forsvinder

Mulighederne er der altid for amerikanske kvinder

En af forfatterne til den nye bog "The Flipside of Feminism," foreslår at det som ville være gavnligt for amerikanske kvinder er, at feminismen bliver mindre fremtrædende.

Phyllis Schlafly og Suzanne Venker har skrevet værket der meget udførligt dokumenterer de uheldige virkninger af den venstreorienterede ideologi, og i stedet giver den praktiske løsninger til en bedre forståelse af det at være kvinde.


Idet man bemærker af undersøgelser afslører at kvinder er mindre lykkelige nu - efter 40 år med den såkaldte kvinders rettigheder og kvinders befrielse - forslår bogen at feminismen er en dødsrute, der prædikerer falsk lighed fra mænd og ægteskabet.

Tag og forsvind, foreslår Schlafly.

"Feministerne spørger mig ofte, om jeg ikke er taknemmelig for alle de muligheder feminismen har skabt for mig," siger hun i en ny video. "Det er jo latterligt. Jeg har klaret mig selv lang tid før feministbevægelsen begyndte"


"Jeg knoklede mig igennem et stort universitet, Washington University i St. Louis. Fik min eksamen i 1944. Jeg arbejdede mig gennem som en våbenarbejder på natarbejde, og afprøvede .30 og .50 ammunition før de blev godkendt af regeringen." sagde hun.

"Jeg havde ikke brug for feministerne til at få det arbejde. Og min mor fik faktisk sin college eksamen i 1920. Mulighederne er der altid for kvinder, hvis de virkelig ønskede dem. I tidligere generationer, mente flertallet af kvinder at blot det at opbygge en familie og være mødre og hjemmegående var langt vigtigere," fortsatte hun.


"Så udgav jeg min første bog, 'A Choice Not an Echo,' i 1964. Den solgtes i tre millioner eksemplarer. Jeg havde ikke brug for feministerne til det. De har derfor ikke skabt nogen muligheder for mig. De muligheder var der nemlig altid for Amerikas kvinder der er de heldigste menensker der har levet på jorden," sagde hun.Venker sagde mange kvinder - blot af natur - afviser ideologien som bevægelsen antager, men føler sig presset til at holde fast ved "en eller anden form for feminisme."

"Virkeligheden er at vi er kommet for at sige, at du overhovedet ikke har brug for feminismen. Man behøver ikke holde fast i det banner," sagde hun. "For at føle at man er en stærk uafhængig kvinde føler mennesker at man skal holde fast i den feministiske sag. Man kan være de ting, stærk, magtfuld, uafhængig, og dog alligevel ikke være feminist."

Tidligere var Venker på ABC News Now "Moms Get Real" showet, og forklarede at voksne var gået bort fra forældrerollen - og i stedet forsøgte at være venner med deres børn.

"Og vi har nu forældre der faktisk er bange for deres børn fordi de er så forkølede og bekymrede over deres selvværd at de har misten evnen til at være en god forældre," siger hun i hendes nye bog "The Flipside of Feminism" .

Hendes kommentarer kommer som del af en diskussion om de holdninger der er fremkommet i bogen, "Battle Hymn of the Tiger Mother" af Amy Chua.

Chua's perspektiv indbefatter at det at elske et barn betyder også at kræve det bedste de kan, og det omfatter timevis med lektier, studeren og øvelser i stedet for videospil, TV og spilkomsammen.

Videoen:
Venker sagde. "Faktisk er meget af det hun Chua) beder om blot at vende tilbage til en filosofi som vi i Amerika er kommet bort fra, når det drejer sig om at sørge for vore børn. Det er skridtet bort fra en form for påtaget autoritativ forældrerolle og en form for klar opsplitning mellem forældre og børn, og komme bort fra den indstilling at 'vore børn er vore venner.'

I deres bog forklarer, Venker and Schlafly, klummeskribent for WND, at fremskridtene for kvinder har været en naturlig udvikling - i store træk på grund af mændenes bidrag. Amerikanske mænd er ikke patriarkalske overherrer, som feministerne hævder. De har faktisk, hjulpet med til kvindernes fremskridt. Og som kvinder, er de også forargede over feministbevægelsen.

I "The Flipside of Feminism," giver Venker and Schlafly læserne et nyt syn på kvinder i Amerika – et der går i modsat retning af hvad amerikanerne er blevet belejret med i årtier på universiteterne, i de førende medier og i populærkulturen. Deres bog demonstrerer at konservative kvinder faktisk er, de mest frigjorte kvinder i Amerika og dem som de unge menneskerne burde henvende sig til for at få gode råd.

Forfatterne er fortalere for en fornuftsmæssig tilgang til problemet med ægteskab og moderskab. Fremfor at overdrive den trættende balancegang, giver de en skridt for skridt guide til, hvordan kvinder kan indbefatte deres ønske om at blive mor, bevare et stærkt ægteskab og også skabe sig et eget liv.


Venker, kendt som "No Bull Mom," er forfatter, blogger, og tidligere skolelærer. Udover at blogge for "RightPundits," er hun en skribent på David Horowitz's "NewsReal," og skriver ofte om venstrefløjens virkninger på det amerikanske samfund. Venkers første bog, "7 Myths of Working Mothers," blev udgivet i 2008. Hun er niece til medforfatteren. 

Schlafly har været en national leder for den konservative bevægelsen siden udgivelsen af hendes bestseller i 1964, "A Choice Not an Echo." Hun har været leder af pro-familiebevægelsen siden 1972, og oprettede den nationale frivillighedsorganisation Eagle Forum. I en 10 årig kamp førte Schlafly pro-familie bevægelsen til sejr over det som var målet for den førende lovgivning hos de radikale feminister, the Equal Rights Amendment. (ligerettighedstillæg til Forfatningen)


Click here to read more about this ground breaking book!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails