mandag den 8. juni 2020

Var det iscenesat? Ældre mand skubbet af politiet og kom alvorligt til skade?

Hvad skete der da en ældre mand blev skubbet af politiet? Var det iscenesat? 
Mange amerikanere forstår at optøjerne ikke er rimelige protester, men i stedet har som mål at destabilisere Amerika og (håber aktivister) ødelægge Trumps chancer for et genvalg.

Derfor var det chokerende at se videoen med politiet i Buffalo der skubber en ældre herre omkuld, hvorpå blod flyder ud af hans øre.

Tro ikke alt du ‘ser.’ Den ældre herre en en venstreorienteret aktivist der gerne var på udsigt efter noget ballade og kan have iscenesat hele episoden.
Hvis man kun ser videon fra en vinkel eller synspunkt er det frygteligt det der skete. En skrøbelig udseende ældre herre står alene mod the Buffalo Police der på brutal vis skubber ham omkuld og han ligger og bløder:
WARNING: GRAPHIC CONTENT Video viser to betjente i Buffalo der skubber til en 75 årig herre og ned på asfalten. Lyden af en knasen høres og blodet siver ud af mandens hovedhttps://

Embedded video
Næsten straks efter videoen blev vist kom politibetjentene der skubbede til den ældre herre canklaget for overgreb og suspendedet fra politiet. Dette tweet illustrerer hvor effektivt mandens fald var i st fremme denne anti-politiet fortælling:
Jeg er ikke sikker på at nogen video siden mordet på George Floyd giver os mere et indsigtsfuldt blik i hvordan det amerikanske politi tænker, end denne. Buffalo Police & venner HYLDER de to betjente for på brutal vis af angribe  og derpå ignorere hovedskaden på den 75 årige mand. 
Nu da de venstreorienterede kontrollerer fortællingen så lad os prøve at formode at det du ser er falskt, fup. Det tog et stykke tid før sandheden kom frem, men vi ved nu at Martin Gugino (den ældre herre) er hård venstrefløjsaktivist. In hans Twitter feed, siger han: “F*** the police,” længes efter Chicago, cirka 1968,”  hvor de venstreorienterede gjorde voldeligt oprør. Han støtter palæstinensernes aktivisme og retweeter teorier om at “undercover betjente” er ansvarlig for de voldelige optøjer i Minneapolis.
Embedded video
Buffalos borgmester Byron Brown sagde at Gugino var en “agigator” som politiet gentagne gange havde bedt om at forlade området fordi han forsøgte at opildne pøblen. 
Der er dukket billeder op der viser Gugino der er sammen med aktivister og praler med han ser frem til “noget sjov,” Den chokerede unge mand han betror sig til sagde, “Jeg tror han ser frem til at få en på skrinet. Det er hvad det er.”
Den unge mand havde ret..
Folk der omhyggeligt har undersøgt billeder af Guginos sammentræf med politiet, og hans fald, har bemærket at der intet uskyldigt var ved det han foretog sig. Ifølge the Conservative Treehouse, brugte Gugino en mobiltelefon som afledning, og scanner, hvormed han kunne opfange information fra politibetjentenes kommunikationsbælter.
Andre har påpeget den besynderlige ‘yndefulde’ og iscenesatte måde som Gugino faldt på:
Hvem krydser benene og lægger deres mobiltelefon på asfalten ved side af, hvis det ikke er iscenesat?
View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
Andre mener også at blodet er fup:
:
Slanger der løber ud fra hans maske var med til at lade det falske blod strømme ud. Godt iscenesat. 
View image on Twitter
Helt sikkert er det at blodstrømmen fra hans øre, der kom øjeblikkeligt efter faldet, ikke kan stemme overens med det fald han angiveligt skulle have haft, og også mængden af blod der flyder ud af personens øre og ned af huden. Den dobbelte ansigtsmaske Gugino bærer var også ganske bemærkelsesværdig, og det hårde slag han skulle have erfaret skulle angiveligt have hæmmet hans funktioner, hvilket ikke synes at være tilfældet:
Man kan tydeligt se en hvid maske og en blå maske ovenpå den hvide.
View image on Twitter
Man kan også se han taler i telefon og der fortælles han lavede ‘sjov’ med dem.
View image on Twitter
The Buffalo Politi mener helt sikker de to anholdte betjente var ofre for en snedig plan. 50 af dem har trukket sig fra indsatsstyrken.
Venstreorienteret aktivisme har altid haft et element af Teater. Det kan være ganske underholdende når klimaforandrings tilhængere er klædt som broccoli.
Det er mindre morsomt når en ældre herre med slette hensigter foranstalter, at politiet bliver sat i et venstreorienteret dårligt lys med det formål at skade vort land og føre det ud i anarke og selvtægt.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails