torsdag den 9. maj 2024

LGBTQ samfundet mere udsat for forurening nævner undersøgelse

 

LGBTQ samfundet mere udsat for forurening nævner undersøgelse

Eric Utter

En ny rapport der er kommet fra the University of Minnesota, på anden vis kendt som The College of Karl Marx, påstår at der er brug for mange medlemmer fra the “2SLGBTQIA+” samfundet til miljørelateret arbejde især da deres samfund er uforholdsmæssigt skadet af forurening og naturkatastrofer. 

Nu ved jeg ikke med dig, men jeg er dødtræt over at høre at enhver/alle minoritetsgrupper på en eller anden vis er “marginaliseret” og "uforholdsmæssigt” påvirket af økonomien, motorveje, global opvarmning, MAGA typer, pandemier, syreregn, mørke, oversvømmelser, lynnedslag, tørke, elmetræssyge, cedartræsrust og svamp i skridtet. Her blot for at nævne nogle få af de ting der angiveligt har en “uforholdsmæssig effekt” på bøsser, lesbiske, biseeksuelle, transkønnede, sorte, latinner oprindelige folk, muslimer fra begge grupperinger, satanister og det polyamourøse samfund.  For at nævne et par få grupper som man formoder er ofre for Det Hvide Patriarkat og så meget andet. 

Ifølge rapporten er en af mange omåder hvor 2SLGBTQIA+ samfundet “erfarer uforholdsmæssige miljøbyrder” deres helbred. Artiklen citerer en undersøgelse baseret på Census data der hævder at “beboelseområder med en større andel af par af samme køn lider under en større grad af luftforurening.” 

Newsflash: Dette skyldes ikke hvid privilegium eller patriarkatet. Det er ikke en eller anden djævelsk sammenslutning, muligvis knyttet til Donald Trump, der helt overlagt pumper luftforurenende stoffer ind i deres beboelseskvarterer. Det er fordi de som er med i LGBTQ samfundet som oftest lever i mere urbane “områder i indreby” ikke i forstæderne og i landlige områder. Punktum. 

Skoler og organisationer kan rekruttere alle de queer-, trans- lærde de ønsker, men det renser ikke luften. 


https://www.americanthinker.com/blog/2024/05/lgbtq_community_disproportionately_harmed_by_pollution.html#ixzz8ZQc6QDis


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails